Προτελευταία στροφή κανονικής διάρκειας – σενάρια ενδεκάδας

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Κυρία ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη.

Η πρόκριση του Ερμή σε βάρος της ΑΕΚ και η τετράδα κυπέλου έτσι όπως διαμορφώθηκε, δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα αφού η ομάδα μας οφείλει να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την κατάκτηση της πέμπτης προνομιούχας (όπως όλα δείχνουν) θέσης.

Η απόσταση των 7 βαθμών από την Ομόνοια σε συνολικά 12 παιχνίδια που ακολουθούν δεν είναι διαφορά αγεφύρωτη αλλά θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για τον σκοπό αυτό.

Το απουσιολόγιο του κ. Κωστένογλου και αυτή την αγωνιστική είναι γεμάτο, αφού θα λείπουν οι Μάκος, Αβραάμ, Δημητρίου, Αμίτ Μπεν Σιουσάν, Γκαρσία και Βέγκα ενώ επιστρέφει ο Κάλβο.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα είναι ο Βαλβέρδ. Στο κέντρο της άμυνας ο Ζόρζε αυτή την φορά θα έχει παρτενέρ κατά πάσα πιθανότητα τον Οικονόμου μιας και ο Βαλεντίνος Σιέλης ενδέχεται να μετακινηθεί στο αριστερό άκρο για να καλύψει την απουσία του Αβραάμ. Στο δεξί άκρο η καλή παρουσία του νεαρού Λοϊζίδη στον αγώνα με την Σαλαμίνα θα του δώσει εκ νέου την φανέλα του βασικού.

grigalasvili vsARIS

Στον χώρο του κέντρου προβλέπουμε να βρίσκονται οι Θεοδώρου και Οχαγιόν. Πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Μπεσέρα.

Στην επιθετική γραμμή ίσως δούμε κάποιες εκπλήξεις αφού, Γκρικαλασβίλι και Κάλβο είναι έτοιμοι να «κλέψουν» την θέση από τους Φοφανά και Μακρή, αντίστοιχα. Στην κορυφή θα παραμείνει ο Ροβέρτο Κολαούτι.

Η ομάδα του Άρη παίζει στην κυριολεξία το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της στην κατηγορία ή αν προτιμάτε την αποφυγή της απευθείας διαβάθμισης και έτσι ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Από πλευράς Άρη η μοναδική απουσία είναι ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Γκράσσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ