Στη δημοσιότητα τα έγγραφα για την εταιρία

Ο σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου δημοσιοποίησε πριν από λίγο τα σχετικά έγγραφα αναφορικά με τη σύσταση της Εταιρείας. Τα μέλη του συλλόγου καλούνται να μελετήσουν τα έγγραφα και να τα υπερψηφίσουν ή να τα καταψηφίσουν.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το καταστατικό της προτεινόμενης εταιρίας, η συμφωνία διαχείρισης μεταξύ της εταιρίας και του Συλλόγους. Επίσης δόθηκε και πρόταση προς τη Γ.Σ για καταστατικές αλλαγές η οποία θα τεθεί προς ψήφιση εάν και εφόσον εγκριθεί η εταιρία.

Τέλος, αναφορικά με το προσχέδιο του Ενημερωτικού Δελτίου αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα αύριο το πρωί

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου

Δημοσιοποιούμε τα τελικά έγγραφα τα οποία θα τεθούν ενόψει της Γενικής Συνέλευσης για έγκριση, σε σχέση με το ενδεχόμενο σύστασης εταιρείας για να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποιούμε τα ακόλουθα:

1.       Καταστατικό της προτεινόμενης εταιρείας

2.       Συμφωνία Διαχείρισης μεταξύ προτεινόμενης εταιρείας και Συλλόγου

3.       Πρόταση προς τη Γενική Συνέλευση για Καταστατικές αλλαγές στο Σύλλογο (σε περίπτωση έγκρισης της συμφωνίας διαχείρισης)

Σημειώνουμε ότι το Προσχέδιο Ενημερωτικού Δελτίου, το οποίο θα βασίζεται στα πιο πάνω έγγραφα, θα κυκλοφορήσει αύριο πρωί.

Στη διαμόρφωση των τελικών εγγράφων λήφθησαν  υπόψη τα σχόλια και παρατηρήσεις που πήραμε από Μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ