Αετός Σολιάς – Ανόρθωσις: Να κλειδώσει την δεύτερη θέση

Στην σκιά των εξελίξεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η φουτσαλική Ανόρθωση ταξιδεύει στην Γαλάτα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αετό Σολιάς, ομάδα η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με νίκη στην αυριανή αναμέτρηση, η ομάδα μας θα αποσπαστεί δέκα ολόκληρους βαθμούς, έχοντας μάλιστα σε παιχνίδι στο χέρι, γεγονός που θα της εξασφαλίσει (αν μη τι άλλο) μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας επιβλήθηκε 5-2 των περσινών πρωταθλητών της τρίτης κατηγορίας με σκόρερ τους Δημητρίου δις, Ομήρου, Παναγιώτου και Ζαό, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς.

Ο προσεχής μας αντίπαλος βρίσκεται όπως προαναφέραμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς σε 18 αγώνες, έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, με απολογισμό τερμάτων 76 υπέρ και 52 κατά. Στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, ο Αετός γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 5-3 από τον φορμαρισμένο Ονήσιλλο Σωτήρας, ομάδα την οποία αντιμετώπισε σε νικηφόρο φιλικό την Δευτέρα η ομάδα μας.

Η αγωνιστική απραξία λόγω του ρεπό της περασμένης εβδομάδας είναι ένας παράγοντας που προβληματίζει τον Μάριο Προδρόμου, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν οι φουτσαλιστές μας πιάσουν τα γνωστά επίπεδα απόδοσης, τότε το τρίποντο θα έρθει εύκολα ή δύσκολα. Εφτά στρόφες πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η ομάδα μας θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατό γρηγορότερα με την υπόθεση άνοδος, με την αρχή να γίνειτα αύριο στο γυμνάσιο Γαλάτας στις 19:45.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ