ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ μόνο για λίγους»

Ανακοίνωση με την οποία επικρίνει ιδιαίτερα την απόφαση της διοίκησης Πουλλαΐδη να διεξαχθεί η ΓΣ στο Hilton Park στη Λευκωσία, εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Οι οργανωμένοι μας διερωτώνται γιατί δεν ορίστηκε η ΓΣ στο «ΠΑΠ» ή στο «Θεμιστόκλειο» και χρεώνουν «υποκρισία» στο ΔΣ.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. πληροφορεί ότι «δεν θα συμμετάσχει στο θέατρο του παραλόγου», ακυρώνοντας την πορεία διαμαρτυρίας και απευθύνει έκκληση στα μέλη του Σωματείου να πράξουν αυτό που επιτάσσει η ανορθωσιάτικη ιστορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι πραγματικά να διερωτάται κανείς με το σκεπτικό των διοικούντων. Ο Σύλλογος βρίσκεται στη χειρότερη οικονομική κατάσταση της ιστορίας του. Παρά ταύτα, έχει δύο ιδιόκτητα ακίνητα. Το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το κλειστό «Θεμιστόκλειο».

Για λόγους που εμείς οι «ανεγκέφαλοι» δεν αντιλαμβανόμαστε, κάποιες Γενικές Συνελεύσεις διεξάγονταν στο «Κτήμα Μακένζυ», με το κόστος που αυτό συνεπάγεται. Έτσι είχε προγραμματιστεί και η Γενική Συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου, η κρισιμότερη ίσως στην ιστορία της Ανόρθωσης.

Η πληροφορία που διέρρευσε το πρωί της Τετάρτης ότι η διοίκηση Πουλλαΐδη αναζητά άλλη τοποθεσία για να γίνει η ΓΣ, επαληθεύτηκε γύρω στο μεσημέρι. Εύλογα, θα υπέθετε κανείς πως έστω και την τελευταία στιγμή, το ΔΣ θα προσπαθούσε να γλυτώσει κάποια χρήματα και να οργανώσει τη ΓΣ είτε στο «ΠΑΠ» είτε στο «Θεμιστόκλειο»…

Αμ δε! Η «ταπεινότητα» του πρόσφυγα ήθελε πεντάστερο ξενοδοχείο και μάλιστα στη Λευκωσία, όπου πολλά από τα μέλη του Συλλόγου και τα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα αδυνατούσαν να παρευρεθούν. Τυχαίο; Δε νομίζουμε…

Η υποκρισία της διοίκησης Πουλλαΐδη έχει «κτυπήσει κόκκινο». Η δικαιολογία ότι δήθεν ο χώρος διεξαγωγής της ΓΣ άλλαξε λόγω της προγραμματισμένης πορείας μας ενάντια στα σχέδια του ΔΣ για δημιουργία ποδοσφαιρικής εταιρείας δεν πείθει κανέναν. Η πορεία ήταν εξάλλου γνωστή εδώ και βδομάδες. Γιατί περιμένατε κύριοι της διοίκησης την τελευταία μέρα για να αλλάξετε τον χώρο διεξαγωγής της ΓΣ;

Όσο περνούν οι μέρες, οι προθέσεις των διοικούντων γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες. Θέλουν μια ΑΝΟΡΘΩΣΗ φέουδο και παραμάγαζο, την οποία να διαχειρίζονται χωρίς «ενοχλητικές φωνές ανεγκέφαλων». Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. αρνείται να συμμετάσχει σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Η ΓΣ εξάλλου, έχει προ πολλού χάσει την εμπιστοσύνη μας. Μας ικανοποιεί πάντως, ο φόβος που νιώθετε από τον ανορθωσιάτικο κόσμο. Στο στημένο παιγνίδι σας αύριο δεν θα συμμετάσχουμε. Καλούμε ωστόσο, όσα μέλη μας είναι γραμμένα στον Σύλλογο να δώσουν τη μάχη εντός της ΓΣ.

Επαναλαμβάνουμε επίσης, την πάγια θέση μας ότι οι αποφάσεις για το μέλλον του ιστορικότερου Συλλόγου στην Κύπρο δεν πρέπει να παίρνονται από μια δράκα άβουλων χειροκροτητών, όπως είναι δυστυχώς τα πλείστα μέλη που πάνε στις ΓΣ. Ας αναλογιστούν τα μέλη του Σωματείου τις δικές τους ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Φοίνικας και ας πράξουν αυτό που ορίζει η Ιστορία της Ανόρθωσης -όπως έχει χαραχτεί από λεβέντες όπως ο Αυξεντίου και ο Μάτσης- στην αυριανή ΓΣ. Έστω και την υστάτη…

Στο τέλος της ημέρας, πώς θα ψηφίσουμε όταν δεν έχουμε ακόμα δει τα απαραίτητα έγγραφα για τη σύσταση της εταιρείας; Επιπλέον, τα παραμύθια ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές έχουν καταρριφθεί από πρώην προέδρους του Συλλόγου. Τα ψευδοδιλήμματα και οι εκβιασμοί σ’ εμάς δεν πιάνουν. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ υπήρξε πολύ πριν τον Πουλλαΐδη και θα υπάρξει και πολύ μετά.

Εμείς με τη σειρά μας δεν εφησυχάζουμε. Δεν πα’ να κάνετε τις ΓΣ στο Μπαχρέιν κ. Πουλλαΐδη; Θα σας κυνηγούμε. Ίσως όχι αύριο, αλλά να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα μας βρείτε μπροστά σας. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν πρέπει και δεν πρόκειται να γίνει εταιρεία.

ΥΓ.1: Ο κ. Πουλλαΐδης τελικά θα μείνει «τελευταίος» (sic) να αγοράσει μετοχές της ποδοσφαιρικής εταιρείας ή θα βάλει άμεσα €1,3 εκατ. που αντιστοιχεί στο 15%, το οποίο είναι το ανώτατο ποσοστό συμμετοχής στο κεφάλαιο και το οποίο όλως τυχαίως είναι το ποσό που απαιτείται, για να περάσουμε τα κριτήρια του Μάρτη;

ΥΓ.2: Τελικά Αλέξανδρε, η αστυνομία έβγαλε «διορθωτική ανακοίνωση» για τις «ζημιές» στο «ΠΑΠ» ή ακόμα; Ουστ μισθοφόρε αεκτζή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ