Σούπερ – ντέρμπι στη Λευκωσία

Αν πραγματικά θέλουμε αυτό τον τίτλο, ήρθε η ώρα να το δείξουμε στην καρδιά της Λευκωσίας!

Στην αρχή της φετινής περιόδου, εάν κάποιος μας έλεγε ότι η πετοσφαιρική Ανόρθωση θα διεκδικούσε τον τίτλο, πολύ πιθανόν να τον βγάζαμε τρελό. Αισθητά μειωμένο μπάτζετ, συνεχή προβλήματα τραυματισμών – τα οποία συνεχίζονται μέχρι σήμερα – που δεν επέτρεπαν ποτέ στο Μάριο Κοντό να έχει τους παίχτες στη διάθεσή του και αστάθεια στην απόδοση στα πρώτα παιχνίδια.

Κι όμως, πέντε μήνες μετά, η Μεγάλη Κυρία βρίσκεται πανάξια μόλις ένα βαθμό από την κορυφή. Έχει ανεβάσει και σταθεροποιήσει την απόδοσή της και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Απόψε, στις 20:00 το βράδυ, αντιμετωπίζουμε στο «Ελευθερία» την Ομόνοια και θέλουμε τη νίκη για να πατήσουμε κορυφή!

Αναγνωρίζουμε βέβαια τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς ειδικά μέσα στη Λευκωσία, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι οι πράσινοι. Ωστόσο, οι πετοσφαιριστές μας παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να φύγουν με το τρίποντο από την πρωτεύουσα.

Ότι κι αν γίνει βέβαια υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος, αφού είμαστε στη δεύτερη από τις έξι αγωνιστικές των πλέυ οφ. Πλην όμως, όποιος φύγει από το παρκέ νικητής απόψε, αποκτά σημαντικό ψυχολογικό – αν μη τι άλλο – πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου για την υπόθεση τίτλος.

Το σκορ κατά την εξέλιξη του αγώνα που αρχίζει στις 20:00, θα μεταδίδεται από την επίσημη ιστοσελίδα της πετόσφαιρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ