Διακανονισμός με Μεδίνα

Σε διακανονισμό με τον Μπιελ Μεδίνα προχώρησε το Σωματείο μας, στον οποίο όφειλε μετά από απόφαση της ΦΙΦΑ το ποσό των 90 χιλιάδων ευρώ (μαζί με τον τόκο). Η Ανόρθωσης θα καταβάλει 68 χιλιάδες ευρώ, σε τρεις δόσεις, τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο και Ιούλιο, η πρώτη εκ των οποίων έχει πληρωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ενημερώνουμε τους φίλους του Συλλόγου, ότι επήλθε οριστικός διακανονισμός με τον ποδοσφαιριστή Γκάμπριελ Μεδίνα Πίρις. Ως γνωστό ο ποδοσφαιριστής είχε κερδίσει προσφυγή εναντίων του Συλλόγου μας στη ΦΙΦΑ για το ποσό των ογδόντα χιλιάδων Ευρώ και επιπλέον 5.5% νόμιμο τόκο.

 Ο Σύλλογος και η νομική ομάδα που μας εκπροσωπεί κατάφεραν να υπογράψουν διακανονισμό για τελική εξόφληση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος προνοεί την πληρωμή εξήντα οκτώ χιλιάδων Ευρώ σε τρεις δόσεις, Φεβρουάριο, Μάιο και Ιούλιο 2014.

 Μάλιστα σήμερα ο Σύλλογος προχώρησε στην πληρωμή της πρώτης δόσης και ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη υπόθεση θα εμπίπτει μεν στα Κριτήρια Μαρτίου αλλά θα πληρεί τις προϋποθέσεις έγκρισης από την ΟΥΕΦΑ και την ΚΟΠ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ