Συμπλήρωσε ένα γύρο ο Μακρής

Πήρε το βάπτισμα του πυρός στην αναμέτρηση του α΄ γύρου απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα όταν και πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Ουδείς περίμενε τότε πως ο μόλις 18 χρονών επιθετικός θα μετρούσε μετά από ένα γύρο 13 συμμετοχές -το απόλυτο- εκ των οποίων τις 5 βασικός. Μέχρι στιγμής μετρά 488 αγωνιστικά λεπτά. Σκόραρε μάλιστα και δύο φορές, μία με την Αλκή και μία με την Α.Ε.Κουκλιών.

Ο βραχύσωμος επιθετικός αποδεικνύει κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται τη θέληση και το πάθος να καθιερωθεί. Με τις εμφανίσεις του αφήνει εκτεθειμένους αρκετούς συναδέλφους του με πολύ ψηλότερα συμβόλαια αλλά χαμηλή έως μηδαμινή προσφορά.  Θεωρείται – και όχι άδικα – ένα από τα πιο υποσχόμενα ονόματα στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα περιθώρια βελτίωσης του είναι πολλά, έχει τις αδυναμίες του και χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουμε και ο ίδιος επιθυμεί.

Σίγουρα σε αυτή την μαύρη χρονιά που διανύουμε, ο Ανδρέας Μακρής είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί. Το παράδειγμα του είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ρίξουμε ματιές σε ποδοσφαιριστές νεαρούς και εξελίξιμους που θα μπορούν να πλαισιώνουν με επιτυχία την πρώτη ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ