Μήνυμα αντί εισιτηρίου για το Ανόρθωσις – Σαλαμίνα

Ως γνωστόν, το παιχνίδι της ομάδας με τη Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η διοίκηση και η επιτροπή σωτηρίας, καλούν τον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά το ποσό των €10 αντί εισιτηρίου, στέλνοντας ΑΝΟ 10 (λατινικοί χαρακτήρες) στο 7911.

Η υπηρεσία ισχύει μόνο για συνδρομητές Cytamobile Vodafone!

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και η Επιτροπή Σωτηρίας του Συλλόγου ανακοινώνουν ειδική ενέργεια οικονομική ενίσχυσης ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Ως γνωστό, το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 01 Μαρτίου 2014 και ώρα 7μμ και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας μας. Για να αναπληρωθεί η απώλεια εσόδων από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καλούμε όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο όπως συνεισφέρει το ποσό των δέκα Ευρώ (10€) μέσω αποστολής γραπτού μηνύματος (sms).

Η υπηρεσία αυτή, που αφορά μόνο συνδρομητές της Cytamobile Vodafone, υπάρχει και λειτουργεί εδώ και καιρό στο Σύλλογο σε συνεργασία με τον κύριο μας χορηγό και είναι ένας εύκολος τρόπος οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου ανά πάσα στιγμή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε γραπτό μήνυμα στο 7911, γράφοντας με λατινικούς χαρακτήρες ANO 10. Με αυτό τον τρόπο εισφέρετε αυτόματα δέκα ευρώ στο Σύλλογο και αναπληρώνετε την απώλεια εσόδων, αφού η εισφορά σας θα αντικαθιστά την αγορά εισιτηρίου αγώνα.»

ano10

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ