Πλάνο για να σταματήσει η κατηφόρα

Και άντε μετά από τα τελευταία τεκταινόμενα στο σωματείο η ομάδα να μείνει ανεπηρέαστη και προσηλωμένη, με στόχο την νίκη σε ένα αγώνα δίχως αύριο.

Ο αγώνας είναι σπουδαίας σημασίας καθότι η νίκη θα κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την εξάδα. Τέτοια ώρα δηλαδή, τέτοια λόγια αλλά η εξάδα προσφέρει πέντε ντέρμπι με τρεις ομάδες που κουβαλούν πολύ κόσμο και ως εκ τούτου τα έσοδα θα είναι πολύ αυξημένα παρά η ομάδα να αγωνίζεται στην δεύτερη εξάδα. Οικονομικό το θέμα και όχι αποκλειστικά για λόγους γοήτρου.

Έτσι ο κ. Κωστένογλου πρέπει να καταστρώσει πλάνο νίκης απέναντι στην ΑΕΚ στο παιχνίδι του ΓΣΖ. Στην προσπάθεια του αυτή ο δρόμος είναι στρωμένος με αγκάθια αφού πέραν από τα αγωνιστικά προβλήματα που ούτε αυτή την φορά λείπουν, η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά και από τα συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό μέρος επιστρέφουν Φοφανά, Αλέξα και Άντιτς ενώ απόντες θα είναι οι Μάκος και Δημητρίου.

Κάτω από α δοκάρια λοιπόν θα είναι ο Βαλβέρδ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Άντιτς και στο αριστερό ο Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνας ο σίγουρος είναι ο Ζόρζε με παρτενέρ κατά πάσα πιθανότητα τον Οικονόμου, ενώ υποψηφιότητα για μια θέση στην άμυνα θέτει και ο Σιέλης.

Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Αλέξα και Οχαγιόν. Έκπληξη δεν θα αποτελέσει η χρησιμοποίηση του Μαραγκού στην αρχική εντεκάδα. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να μείνει εκτός ο Οχαγιόν. Πιο μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Γκρικαλασβίλι μιας και ο Μπεσσέρα στον αγώνα με την ΑΕΛ δεν τα πήγε καθόλου καλά.

grika ohayion vsaek

Στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής επανέρχεται ο Φοφανά και στο δεξί ένας εκ των Κάλβο ή Μακρή με τον Ισπανό να έχει το προβάδισμα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κολαούτι ο οποίος μαζί με τους Κάλβο, Ζόρζε και Αβραάμ είναι στο όριο των καρτών.

Για πολλούς λόγους η νίκη στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ είναι επιβεβλημένη. Η αγωνιστική κατηφόρα κάπου πρέπει να σταματήσει για ένα σωματείο που δεν του αρμόζει να βρίσκεται καν σε αυτή την βαθμολογική θέση. Πόσο δε μάλλον χαμηλότερα. Οι ποδοσφαιριστές είναι προ των δικών τους ευθυνών να τιμήσουν το όνομα τους και το σωματείο για το οποίο επιλέχθηκαν για να αγωνίζονται.

Η όποια οικονομική και διοικητική αστάθεια δεν εμποδίζει σε τίποτα μια ομάδα να κερδίσει ένα αγώνα υψίστης σημασίας. Στον χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι οι τελευταίοι που είναι ζημιωμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές, αφού αργά ή γρήγορα παίρνουν τα δεδουλευμένα τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ