ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Δυσκολότερη η επόμενη μέρα

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τα 81 μέλη που απόρριψαν τη σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρείας στο Σωματείο μας εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., εκφράζοντας παράλληλα απορία προς όσους ψήφισαν υπέρ, χωρίς να έχουν διαβάσει τα κείμενα για την εταιρεία.

Επίσης, οι οργανωμένοι ενημερώνουν για διάφορες ενέργειες στις οποίες θα προβούν για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, ενώ εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο Πουλλαΐδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει τα 81 μέλη (πολλά εκ των οποίων είναι και μέλη του Συνδέσμου) που έβαλαν φρένο στις βεβιασμένες ιδέες για σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρεία στο Σωματείο μας.

Παράλληλα εκφράζουμε απορία προς τους 161 που ψήφισαν υπέρ της εταιρείας και εκ των οποίων ελάχιστοι είχαν διαβάσει τα σχετικά έγγραφα για τη σύσταση της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Κατά τα λοιπά, η Γενική Συνέλευση εκτυλίχθηκε για ακόμα μια φορά σε παρωδία, καθώς η ψηφοφορία άρχισε πριν διεξαχθεί η συζήτηση μεταξύ των μελών και του ΔΣ, ενώ δεν κρίθηκε σκόπιμο να διακοπεί όταν γίνονταν αποδεκτές οι εισηγήσεις μελών για τροποποίηση των σχετικών εγγράφων για την εταιρεία. Ήταν προφανές, πως ο ορισμός της χθεσινής ΓΣ ήταν βεβιασμένος, τα έγγραφα ετοιμάστηκαν την υστάτη και ο χώρος που επιλέχθηκε ήταν τουλάχιστον άκυρος.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι η επόμενη μέρα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με οικονομική εκστρατεία για τη σωτηρία του Συλλόγου. Απόψε θα γίνουν πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης του Φοίνικα στους Συνδέσμους μας σε Λάρνακα, Πολεμίδια και Ξυλοφάγου, ενώ την Κυριακή θα βρεθούμε οργανωμένα στο ΓΣΖ για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στον αγώνα εναντίον της αεκ. Στον αγώνα θα πωλούνται λαχνοί για το Ταμείο Σωτηρίας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Τις επόμενες μέρες, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα ανακοινώσει και άλλες πρωτοβουλίες για ενίσχυση της ρευστότητας του Σωματείου.

Τέλος, παρά τις διαφορές μας, ευχόμαστε στον Πρόεδρο του Συλλόγου ταχεία ανάρρωση.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ