Αετός Σολιάς 3 – 5 Ανόρθωσις: Ολοταχώς για άνοδο

Ούτε ο τραυματισμούς του Παναγιώτου που χάνει τη σεζόν, ούτε το βαρύ κλίμα από τα τεκτενόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ικανά να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία της φουτσαλικής Ανόρθωσης, η οποία νίκησε τον άμεσο της διώκτη και αύξησε την διαφορά από την τρίτη θέση σε διψήφιο νούμερο. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες απόδειξαν τον λόγο που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα, η «Μεγάλη Κυρία» πήρε το σπουδαιότερο διπλό της χρονιάς, κάνοντας ίσως το σημαντικότερο βήμα για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας η οποία ευτύχησε να προηγηθεί με τον Χαρή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι και με δύο γκολ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου πήραν προβάδισμα στο σκορ, το οποίο κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν μουδιασμένες, μέχρι τουλάχιστον το 39ο λεπτό όταν το πρώτο κανόνι της ομάδας, Δημητρίου, έφερε το παιχνίδι στα ίσα δίνοντας άνεμο αισιοδοξίας στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αετός πήρε για δεύτερη φορά προβάδισμα στο σκορ, το οποίο όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει μιας και εκεί μίλησε η αξία του νεαποκτηθή Χριστοδούλου. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο 50ο και 53ο λεπτό σκοράροντας για τρίτο συνεχές παιχνίδι, με τον Ομήρου να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 56ο λεπτό.

Με την τέταρτή της σερί νίκη, η Ανόρθωση φαίνεται να κλειδώνει την δεύτερη θέση στην βαθμολογία μιας και απέχει δέκα ολόκληρους βαθμούς από τον ψεσινό της αντίπαλο, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι στο χέρι. Η ψυχολογία βρίσκεται στο ζενίθ μετά τα δύο συνεχόμενα διπλά τα οποία ήρθαν με ανατροπή, ενώ η ομάδα μας θα πάρει άλλους τρείς πόντους στα χαρτιά την ερχόμενη αγωνιστική, απέναντι στο Σ. Φ. ΑΕΚ Αμμοχώστου το οποίο αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Με πέντε ουσιαστικά αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος, η κυανόλευκη αρμάδα βαδίζει αποφασιστικά προς τα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, έχοντας τα συστατικά που την οδήγησαν μέχρι εδώ (και ακόμα ψηλότερα) που δεν είναι άλλα από το οικογενειακό κλίμα και την προσήλωση στο στόχο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ