Να σηκώσουμε τον Φοίνικα στες ράσhες μας

Οι αναγνώστες της στήλης θα περίμεναν κάποιο διθυραμβικό άρθρο σήμερα, λόγω της σθεναρής μας αντίστασης στο ενδεχόμενο σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Συγγνώμη που εν να σας απογοητεύσουμε. Το μόνο που έγινεν εψές, είναι ότι τζείνα τα 81 μέλη της ΓΣ, εσημειώσαν μια μιτσιά νίκη ενάντια στις μεθοδεύσεις που οδήγησαν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας σε αυτό το τραγικό σημείο τζ’ εθέσαν τον κόσμο ενώπιον ψευδοδιλημμάτων τζαι διχασμού. Κάπου δαμέ, πρέπει να σημειωθεί ότι εν πολλά απογοητευτικό ότι 161 μέλη έδωσαν την έγκρισή τους για την εταιρεία, χωρίς να έχουν έστω δκιαβάσει περί τίνος πρόκειται (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Κατά τα λοιπά, η ΓΣ εξελίχθηκε ξανά σε παρωδία. Η ψηφοφορία άρκεψεν πριν τη συζήτηση, εμπαίναν εισηγήσεις για αλλαγές στες διαχειριστικές συμφωνίες τζαι στα καταστατικά τζαι η ψηφοφορία εσυνεχίζετουν… Η ΓΣ έπρεπε να είσhεν αναβληθεί. Εν εκατάλαβα τούντην πρεμούρα να περάσει η εταιρεία αμάν-αμάν, που τη στιγμή μάλιστα που πριν τον Ιούνη εν έπαιζε να λειτουργήσει. Προσθέστε πως τα έγγραφα (τα οποία ήταν αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με τα προσχέδια) ολοκληρωθήκαν μόλις πεντ’ – έξι ώρες πριν τη ΓΣ. Βάλτε τζαι τες τραγελαφικές καταστάσεις που οδήγησαν στην αλλαγή τοποθεσίας της ΓΣ, μια μέρα πριν, κάτι που αναπόφευκτα επηρέασε τζαι την προσέλευση των μελών [χαρακτηριστικά να πούμεν ότι που την ελεύθερην επαρχίαν Αμμοχώστου ήρταν μόνο τρεις (3)!]…

Ό,τι έγινεν, έγινεν όμως. Η μεγάλη νίκη εν να σημειωθεί όταν ο κόσμος μας κατανοήσει ότι πρέπει να σηκώσει τον Φοίνικα στες ράσhες του. Εν ηξέρω αν τούτο εν να γίνει με το σχέδιο του Κρις ή με κάποιον άλλο… Πάντως, προσωπικά το σχέδιο Κρις φαίνεται μου πολλά πιο εφικτό τζαι ευνοϊκό για τον Σύλλογο, παρά το ψευδοδίλημμα για εταιρεία ή χρεοκοπία, το οποίο μου θυμίζει το «μνημόνιο ή βουλιάζουμε» του Γιωργάκη Παπανδρέου με τη γνωστή κατάληξη για την Ελλάδα…

Πέραν του σχεδίου του Κρις υπάρχουν τζ’ άλλες εισηγήσεις για είσπραξη ρευστού, όπως η προπώληση εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού για τα κριτήρια. Αρκεί ο κόσμος να εμπιστευτεί τη νέα κατάσταση.

Εν ηξέρω ποιες εν οι προθέσεις του Πουλλαΐδη. Το λογικό θα ήταν να παραιτηθεί, αν τζαι προσωπικά εν θα μ’ εχάλαν να μείνει τζαμέ, αλλά να βάλει σωστούς ανθρώπους γυρών του τζαι να παραιτήσει τες ακροβασίες. Οφείλει να καλέσει τζαι τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. -τωρά που η εταιρεία έφυε που την εικόνα- τζαι να κάτσουν να τα βρουν για το καλό του Συλλόγου. Στο τέλος της ημέρας, ούλλοι τούτο θέλουμε!

ΥΓ: Οφείλουμε να παραδεχτούμεν ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν παύει να μας εκπλήσσει. Εζήσαμεν τζαι απειλήν για πόμπαν. Ελπίζω μόνον να μεν προβλέπεται ποινή κεκλεισμένων για προσωρινή διακοπή Γενικής Συνέλευσης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ