Επεισοδιακή νίκη – Μια ανάσα απ’ την κορυφή

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την Ανόρθωση στη Δερύνεια και το -1 από την κορυφή είναι γεγονός. Τρεις βαθμούς πήρε η ομάδα μας κερδίζοντας με 1-3 τη Δερύνεια ενώ η πρωτοπόρος Ομόνοια περιορίστηκε στους δύο, απέναντι στη Σαλαμίνα στο Σπύρος Κυπριανού.

Η γηπεδούχος Αναγέννηση μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κέρδισε το πρώτο σετ με 25-18. Η Μεγάλη Κυρία αντέδρασε, πήρε το δεύτερο σετ με 19-25 και έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Δραματικό ήταν το τρίτο σετ. Στο τέλος του, η Δερύνεια προηγούνταν με 24-23. Η ομάδα μας ισοφάρισε στο σκορ και ο προπονητής της Αναγέννησης δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Αυτό θα έπρεπε να ανεβάσει το σκορ στο 24-25 για την ομάδα μας, κάτι που παράτυπα δεν έγινε. Η γηπεδούχος πήρε δυο πόντους και το σκορ ανέβηκε στο 26-24. Πλην όμως μετά από έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ανόρθωσης, μας δόθηκε ο πόντος και διορθώθηκε το σκορ σε 26-25. Τελικά, η ομάδα μας κατέκτησε το 3ο σετ με 29-31!

Ο αγώνας είχε πλέον ξεφύγει αφού αμφισβήτηση και διαμαρτυρίες συνόδευαν κάθε διαιτητική απόφαση. Το 4ο και τελευταίο σετ κέρδισε η Ανόρθωσις με 21-25 και ως εκ τούτου τον αγώνα με 1-3 σετ.

Την ερχόμενη βδομάδα ακολουθεί νέα, δύσκολη έξοδος με τους πετοσφαιριστές μας να ταξιδεύουν στη Λευκωσία, στο σπουδαιότερο ίσως παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στην Ομόνοια. Ενδεχόμενη νίκη μας, θα μας φέρει στην κορυφή και θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα σε ότι αφορά την προσπάθεια για επιστροφή στους τίτλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ