Τρίποντο να χαμογελάσουμε

Με στόχο να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των φίλων της ταξιδεύει και πάλι στο γειτονικό ΓΣΖ η Μεγάλη Κυρία, το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής. Αυτή τη φορά, ως φιλοξενούμενη.

Η ομάδα μας προέρχεται από τρεις σερί ήττες (ΑΠΟΕΛ, ΕΝΠ, ΑΕΛ) και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Ο Νίκος Κωστένογλου προσπαθεί να σουλουπώσει ότι προλαβαίνει πριν το παιχνίδι, ώστε να παρουσιάσει μια βελτιωμένη ομάδα. Μια Ανόρθωση που να έχει αρχή, μέση και τέλος, να βγάζει υγεία στο γήπεδο και να ξέρει τι ζητά απ’ το παιχνίδι.

Μεγάλο βάρος στις προπονήσεις δίνεται στο “πρέσινγκ” και την άμυνα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν έψαξε για δικαιολογίες, ωστόσο δεν είναι μυστικό ότι έχει εντοπίσει πολλά προβλήματα σε θέματα φυσικής κατάστασης, τακτικής και αγωνιστικής πειθαρχίας. Προσπαθεί να δώσει κίνητρο και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να διορθώσει τα στραβά, ξεκινώντας από την άμυνα.

Στην προσπάθειά του, ελπίζει να έχει σύμμαχο και την τύχη. Στα τελευταία δυο παιχνίδια η ομάδα μπορεί να ήταν κακή, είχε όμως τις ευκαιρίες της που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Αν βγάλουμε ξανά το εύκολο γκολ και είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, θα έχουμε αξιώσεις για το τρίποντο.

Υπενθυμίζουμε ότι από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι Μάκος και Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ