Ο αγώνας συνεχίζεται!

Εισφορές για το Ταμείο Σωτηρίας θα συλλέγει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Παράλληλα καλεί τους φίλους της ομάδας, να καταθέσουν τις εισηγήσεις τους για τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους να επέλθει η κάθαρση και η εξυγίανση του Συλλόγου, ενώ συγχαίρει όσους παρευρέθηκαν στο μαζικό συλλαλητήριο της Τετάρτης:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να συγχαρεί όσους ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ έδωσαν το «παρών» τους στο μαζικό συλλαλητήριο της Τετάρτης και να τους καλέσει να συνεχίσουν με το ίδιο μαχητικό πνεύμα για τη σωτηρία του Σωματείου μας.

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του Συνδέσμου προς αυτή την κατεύθυνση, ενημερώνουμε τους οπαδούς της ομάδας μας ότι θα είμαστε έξω από το στάδιο Παραλιμνίου για τον αγώνα της Κυριακής, από τις 17:15, όπου θα συγκεντρώνουμε εισφορές για το Ταμείο Σωτηρίας. Επίσης, ο κάθε ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ θα μπορεί να έλθει και να προτείνει ιδέες για την κάθαρση και την εξυγίανση του Συλλόγου.

Πληροφορούμε τα μέλη μας ότι θα υπάρχει μεταφορικό από όλους τους Συνδέσμους μας και οι ώρες αναχώρησης είναι οι εξής:

* Polemidia Club στις 16:00
* «Χριστάκης Φωτίου» Club στις 16:30
* Famagusta Ghetto στις 16:45

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση του Ανορθωσιάτικου κόσμου, τον οποίο θα φροντίσουμε να μην απογοητεύσουμε ξανά!

ΕΙΣ’ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ
Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΖΩΗ
ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ
ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ ΑΝΟΡΘΩΣΗ!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ