Νέα αρχή

Κακά τα ψέματα, σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε αύριο, το τρένο της Ευρώπης δείχνει να μας προσπερνάει, που είναι και ο τελευταίος στόχος που μας έχει απομείνει. Όχι ότι βλέπω να κάνουμε τίποτα σοβαρό στο Europa League, αλλά το θεωρώ αναγκαίο ώστε να σβήσουμε την ποινή των 2 αγωνιστικών που χρωστάμε ακόμα.

Το αυριανό παιγνίδι έχει κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες για μας :

1. Αλλαγή προπονητή με ότι αυτό συνεπάγεται στην ψυχολογία των παικτών. Ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να πείσει τους παίκτες ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό επάγγελμα αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ειδικά όταν η ομάδα που αγωνίζεσαι είναι η Ανόρθωση, μια ιδέα και για πολλούς ο φάρος της ζωής τους.

2. Απουσίες βαριών συμβολαίων και μια εντεκάδα με 5 ή 6 Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους) καθώς και παίχτες που θέλουν να αποδείξουν στον νέο προπονητή ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ στην νέα σεζόν.

3. Ο διασυρμός από τα δεύτερα της ΕΝΠ πιστεύω θα λειτουργήσει θετικά στην ομάδα καθώς θίχτηκε ο εγωισμός τους. Εάν όχι και συνεχίσουν κάποιοι να κάνουν τουρισμό, τότε θα ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι και θα ξέρουμε ποιους να διώξουμε με τις κλοτσιές.

Αυτό το παιγνίδι μου θυμίζει το ματς με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό, όπου τουλάχιστον το πάθος και η αγωνιστικότητα είχαν κάνει την εμφάνιση τους, ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να φεύγαμε με το τρίποντο. Ραντεβού λοιπόν στο ΓΣΖ, να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας σε αυτή την νέα αρχή.

Van Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ