Τα όσα είπε ο πρόεδρος στο Θεμιστόκλειο

Για την εταιρεία

Οι Duff & Phelps ανέφεραν στο πρόεδρο πως football is business. Οποιαδήποτε εταιρεία κι αν γίνει, αν δεν είμαστε μονιασμένοι, δεν θα πετύχει. Σε περίπτωση που εγκριθεί η εταιρεία και δεν αγοραστούν μετοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ τότε έχουμε πρόβλημα. Θα αγοράσετε όλοι μετοχές και εγώ θα μείνω τελευταίος. Μακάρι να αγοράσετε και να μην μείνει μία και για μένα. Αυτό θα είναι ότι καλύτερο για μένα.Αν δεν πωληθούν όλες οι μετοχές, τότε πραγματικά σας λέω θα έχουμε πρόβλημα. Θα δούμε με τα τηλεοπτικά τι θα κάνουμε και τι άλλες κινήσεις μπορούμε να κάνουμε. Το ΝΑΙ δίχως να αγοράσει κάποιος μετοχές δεν έχει αντίκρυσμα. 10 ευρώ η μετοχή, χρειάζεται μόνο τρία ευρώ τον πρώτο χρόνο για να πάρει κάποιος μετοχή, όσο ένας καφές.

Για την εγγύηση της εταιρείας

Ο Πουλλαίδης δεν είναι τράπεζα, είναι ένα άτομο. Δεν μπορεί να εγγυηθεί. Κανένας δεν μου κάνει χατήρι εμένα ότι ψηφίζει την εταιρεία. Εγώ χατίρια δεν θέλω από κανένα. Δεν ήρθα εγώ εδώ για να πάρω οτιδήποτε ούτε έχω βλέψεις. Ούτε να γίνω βουλευτής ούτε να με δει ο πρόεδρος και να με βάλει υπουργό.

Για τα έξοδα

Τα έξοδα μας είναι 8 με 8.5 εκατομμύρια αλλά τα περισσότερα είναι παλιές οφειλές. Υπάρχουν επιταγές από πέρσι και πρόπερσι που πρέπει να πληρωθούν.

Διαφάνεια

Είναι πλήρης η διαφάνεια όποιος θέλει ας περάσει από τα γραφεία να δει πως λειτουργούμε.

Για την ενότητα

Όταν έχουμε το 90% απήχηση στο κόσμο για μένα σημαίνει ενότητα. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ικανοποιήσεις όλο τον κόσμο. Εγώ θέλω ενότητα και προσεγγίζω τους πάντες.

Για τους ΜΑΧΗΤΕΣ

Με πλήγωσαν οι «Μαχητές» που αρνήθηκαν να συναντηθούμε. Τους είπα να τους δώσω το 10%, να βάλουν λεφτά και να πάρουν το 10% να έχουν λόγο στις συνελεύσεις.

Για τους ποδοσφαιριστές

Χθες πληρώσαμε τους παίκτες.

Για τα λογιστικά βιβλία και την απόδοση ευθυνών που ζητά ο κόσμος

Αρχίσαμε μια έρευνα για να δούμε που οφείλεται το χρέος. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι τα εξής. Πραγματικά λογιστικά βιβλία άρχισαν από τον Ιούνιο του 2010. Κατέγραφαν α έξοδα, τα έσοδα κτλ. Πριν από το 2010 τα λογιστικά στοιχεία είναι ανεπαρκή κατά την άποψη των ειδικών. Οι παραλαβές και οι αλλαγές προέδρων γίνονταν στα μέσα της χρονιάς. Αυτά είναι προβλήματα. Πραγματικά και με ακριβή στοιχεία. Δεν γινόταν κανονική παράδοση από το ένα συμβούλιο στον άλλο. Καμία παράδοση και καταγεγραμμένα ντοκουμέντα. Δεν προσπαθούμε να καλύψουμε κανένα. Απλώς, υπάρχουν αυτά τα στοιχεία και κοιτάζουμε με τους λογιστές να βρούμε μία άκρη. Θα ήταν λάθος να πούμε ότι ο τάδε άφησε αυτό το χρέος, ιδιαίτερα όταν αυτός θα πλήρωνε τα χρέη του προηγούμενου. Για να πω τι χρέη έκανε ο καθένας πρέπει να υπάρχουν σωστά στοιχεία.

Για τον Σάββα Κάκο 

Εγώ ήμουν σύμβουλος του Κάκου για ορισμένα θέματα και μόλις τρεις φορές έλαβα μέρος σε συνεδρία του Δ.Σ. Εγώ θέλω να είμαι φίλος με όλους. Δεν περισσεύει κανένας. Πρέπει όλοι να παλέψουμε για τον ίδιο σκοπό. Από εδώ και πέρα είναι η Ανόρθωση.

Για τον Ανδρέα Σάντη

«Λήγει σύντομα η θητεία του κυρίου Σάντη. Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και θα το δούμε όταν έρθει η ώρα».

Τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η εταιρεία

«Εφόσον δεν εγκριθεί η εταιρεία, θα παραιτηθώ, όπως και όλο το συμβούλιο, και θα πάμε στη Γενική Συνέλευση να πάρουμε οδηγίες. Αν θέλει να παραμείνουμε, τότε μπορεί να το ξανασκεφτούμε. Δεν είναι εγωιστικό. Θα το θεωρήσουμε θέμα αποτυχίας της δικής μας αποστολής. Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα… Ψες με ρώτησαν στη Λευκωσία και το ίδιο πράγμα είπα».

Για το ενδεχόμενο αναβολής της Γενικής Συνέλευσης

Να καθυστερήσω να γίνει η Συνέλευση. Πέστε μου υπάρχει κανένας να αναλάβει και να βάλει αυτά τα λεφτά για να σώσουμε το σωματείο; Πέστε μου κύριε Πουλλαΐδη δεν σε πιστεύουμε, να πάω σπίτι μου. Η βαλίτσα μου είναι έτοιμη. Εφόσον, όμως, ψηφίσετε ΝΑΙ για την εταιρεία, πρέπει να την στηρίξετε. Όπως μπορεί ο καθένας.

Μπορείτε να δείτε πολύ πιο αναλυτικά στα όσα είπε ο πρόεδρος στο βίντεο πιο κάτω

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ