«Κραυγή απόγνωσης» από τον Αχιλλέα Νικολάου

Κραυγή απόγνωσης, αλλά και γενικό κάλεσμα όλων Ανορθωσιατών για συνένωση δυνάμεων, από τον πρώην πρόεδρο Αχιλλέα Νικολάου.

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

είναι πλέον γνωστό σε όλους, ότι οι αλόγιστες πράξεις και η κακοδιαχείριση των προηγούμενων χρόνων, συσσώρευσαν ένα τεράστιο όγκο οικονομικών προβλημάτων αλλά και τον καταραμένο διχασμό και την αντιπαλότητα που μας οδηγεί στην κατάρρευση.

Με πόνο ψυχής, βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη του 2008, που μας έφεραν στη σημερινή κατάντια.

Εδώ και έξι μήνες, η Ανόρθωση είναι στην εντατική και το οξυγόνο και το αίμα που ο κ. Πουλλαΐδης συνεισέφερεν απλόχερα, εξαντλήθηκε. Πρότεινε να συσταθεί εταιρεία, ίσως σώσουμε το σωματείο μας από το κλείσιμο. Αντί να τον στηρίξουμε και να βοηθήσουμε όλοι να πετύχει το εγχείρημα, αρχίσαμε να πυροβολούμε, να λασπολογούμε και να μηδενίζουμε ανθρώπους που νυχθημερόν δουλεύουν αμισθί για τη σωτηρία της Ανόρθωσης.

Κάποιοι φίλοι Ανορθωσιάτες, όχι μόνο εναντιώνονται στη σύσταση εταιρείας, αλλά μάζεψαν λέει 800 χιλιάδες ευρώ και μπορούν να αναλάβουν να σώσουν το Σωματείο. Εγώ προσωπικά, τους ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά θέλω να τους ρωτήσω πού ήταν και πώς ανταποκρίθηκαν στις τόσες εκκλήσεις μου για βοήθεια, όταν ήμουν πρόεδρος; Να σας πω εγώ. Για τρεις μήνες, μάζεψα μόνο 60 χιλιάδες ευρώ…

Φίλοι της πρωτοβουλίας αυτής, σας εκλιπαρώ και σας καλώ σε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο πριν τη Γενική Συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου, να σμίξουμε τις δυνάμεις μας και να βρούμε την καλύτερη λύση για την Ανόρθωση.

Όλοι μαζί, μπορούμε. Χωρισμένοι και διχασμένοι, δεν υπάρχει επόμενη μέρα. Σταματήστε τις δημόσιες αντιπαραθέσεις και ελάτε σ’ ένα τραπέζι να σώσουμε το Σωματείο μας. Δεν υπάρχει χρόνος, ότι πρέπει να γίνει, να γίνει ΤΩΡΑ!

Οι δηλώσεις αυτές αφορούν εμένα προσωπικά.

Με εκτίμηση,
Αχιλλέας Νικολάου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ