Μεγαλώνει η διαφορά και η… απραξία

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκε τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής η φουτσαλική Ανόρθωση, μιας και στο τρίποντο χωρίς αγώνα λόγω της αποχώρησης του Αρίων Εργατών, προστέθηκαν οι απώλειες του Αετού Σολιάς, αυξάνοντας την διαφορά από την τρίτη θέση στους 7 βαθμούς. Η ομάδα μας απέχει πλέον τρείς βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και δεκατρείς ολόκληρους βαθμούς από την τέταρτη θέση η οποία δεν είναι προνομιούχα ως προς την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Αυτό που άφησε μια γλυκόπικρη φεύση είναι η διαφαινόμενη αποχώρηση του ΣΥ. ΦΙ. ΑΕΚ Αμμοχώστου από το πρωτάθλημα, γεγονός που θα παρατείνει την επιστροφή της ομάδας μας στο «Κοινοτικό» κατά δύο εβδομάδες, με τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας να χρονολογείται στις 31 Ιανουαρίου. Παρά το γεγονός ότι άλλοι τρείς βαθμοί θα μπουν στην κυανόλευκη συγκομιδή, η αγωνιστική απραξία είναι κάτι που προβληματίζει τον Μάριο Προδρόμου ο οποίος πέραν από την αγωνιστική συντήρηση, δεν θα έχει την ευκαιρία να δει περισσότερο τους νεαποκτηθέντες φουτσαλιστές.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ψες προγραμματίστηκε (νικηφόρο) φιλικό αντί προπόνησης απέναντι στον Ονήσιλλο Σωτήρας, στο οποίο οι φουτσαλιστές μας είχαν την ευκαιρία να επανέλθουν στην δράση μετά τις 6 Φεβρουαρίου όταν και απόδρασαν με το διπλό από τον Αστρομερίτη. Επόμενος αγώνας για τους μπλε της Αμμοχώστου θα είναι το ταξίδι στην Σολέα την ερχόμενη Πέμπτη, για το οποίο θα αναφερθούμε ενδελεχώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ