Φόρα κατηφόρα…

Τελειωμό δεν έχει ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδα μας, η οποία γνώρισε ακόμη μία ήττα στο πρωτάθλημα την τρίτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά με 0-2 από την ΑΕΛ.

Με παίκτες χωρίς κίνητρο και προκλητικά αδιάφορους δεν πας πουθενά. Φυσικά αυτοί δεν φταίνε αφού τόσο ξέρουν τόσο παίζουν. Τα εγκληματικά λάθη έγιναν στην αρχή της χρονιάς, την ώρα που ο Σάββας Κάκος έπαιρνε την απόφαση να κάτσει στον πάγκο τον Χρίστο Κασιανό και να αφήσει την «επιτροπή προγραμματισμού» να φέρει παίκτες.

Πραγματικά γνώριζε κάποιος από την «επιτροπή προγραμματισμού» τι είναι ποδόσφαιρο; Είχε κάποιος από αυτούς τις απαραίτητες γνώσεις για να βρίσκεται εκεί; Ο καθρέφτης το γήπεδο. Καταστρέψατε ένα σωματείο με τις λανθασμένες αποφάσεις σας και συνεχίζετε ακόμη να το παίζετε ήρωες και ότι προσπαθείτε για το καλό. Φυσικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το κάνατε εσκεμμένα, για να βλάψετε την ομάδα. Πολύ απλά είστε ανίκανοι.

Χάθηκε πρώτα το πρωτάθλημα μετά το κύπελλο και τώρα η Ευρώπη. Αυτά έχουν χαθεί ξανά, δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό όμως που ενοχλεί τον περήφανο Ανορθωσιάτη είναι ότι χάθηκαν αμαχητί. Με κατεβασμένα τα παντελόνια, μείναμε από τον Δεκέμβριο εκτός πρωταθλήματος, από τον Γενάρη εκτός κυπέλλου και από τον Φεβρουάριο πήραμε ρόλο κομπάρσου στον πρώτο γκρουπ σαν έκτοι πλέον. Εδώ μας καταντήσατε, και τα χειρότερα έπονται..

Κύριοι τώρα που χάθηκαν όλα, τελείωσαν τα ψέματα. Ήρθε η ώρα να κριθείτε και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ