Μέχρι εδώ μπορούμε

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Πρέπει να καταλάβουμε και να χωνέψουμε ότι οι φετινές δυνατότητες μας είναι μέχρι εδώ. Είτε βρίσουμε τους παίκτες είτε όχι, δεν μπορούν για κάτι καλύτερο σήμερα.

Δυστυχώς η κληρονομιά του Ζ.Κ. είναι ακόμη εκεί και χρειάζεται κάποιος χρόνος για να μπορέσουμε να παίξουμε στοιχειώδες ποδόσφαιρο. Τους έμαθε να σημαδεύουν τον Κολαούτι και να περιμένουν να πάρει κεφάλι και να σπάσει την μπάλα, αλλά ξανά δυστυχώς, ο πιο κοντινός παίκτης μας είναι 10-15 μέτρα μακριά. Είμαστε μία ομάδα που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής όπως αελ και αποελ.

Λείπουν πάρα πολλά από την ομάδα. Λείπει 2ος κόφτης με αποτέλεσμα να κάνουν τον φτωχό τον Μάκο γιο-γιο. Τα ακραία μας μπακ ειδικά τώρα με το ντεφορμάρισμα του Τζέησον είναι πολύ αδύνατα. Φυσικά ο Τζέησον θα βρει τα πατήματα του μετά από τους τραυματισμούς που είχε πέρσι και φέτος. Ο Αβραάμ πιστεύω όταν ενδυναμωθεί στοιχειωδώς η ομάδα και μετά που θα αφομοιώσει την θέση του μπακ, πράγμα που θα έλθει με τα παιχνίδια, θα είναι καλή μονάδα. Ο Ζόρζε στην δύση της καριέρας του, ο Οικονόμου θέλει ακόμη πολλά ψωμιά, άσε που μου φαίνεται σαν πολύ αργός ειδικά στα πρώτα 3 μέτρα. Ο Σιέλης έχει κάποιες προοπτικές για κεντρικός αμυντικός αλλά και αυτός θέλει παιχνίδια για να εξάξουμε ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον του. Ο Αλέξα παλαίμαχος περιπατητής όπως και ο Μαραγκός. Ο Οχαγιόν φιλότιμος μεν, με περιορισμένες δυνατότητες δε. Ο Γκαρσία παικτούρα αλλά με την μίνιμουμ προσφορά, περιττή πολυτέλεια για την σημερινή ΑΝΟ. Ο Κάλβο εξαιρετικός παίκτης αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει στο γήπεδο. Μόνιμος γρίφος. Ο Φοφανά με καλά στοιχεία αλλά εντελώς απείθαρχος αγωνιστικά. Ο Κολαούτι εξαιρετικός αλλά τον αδικεί το κέντρο αφού δεν παίρνει μια φορά σωστά την μπάλα. Ακόμη μιά περιττή πολυτέλεια στη σημερινή ΑΝΟ. Αν φανούμε τυχεροί και βρεθεί πρόταση με λεφτά καλά θα κάνουν ούτως ώστε να γλιτώσουμε από ένα βαρύ και υπό τις περιστάσεις αχρείαστο συμβόλαιο.

Ο Μακρής όαση στην σημερινή ομάδα. Παίκτης με απίστευτες τοποθετήσεις και γρήγορες κινήσεις. Θελει πολλή δουλειά στο κοντρολάρισμα και γενικά στην ατομική τεχνική. Ο Άντιτς τραγικός και γενικά πολύ λίγος για μια ομάδα επιπέδου ΑΝΟ. Ο Γκρικαλασβίλι κατά πρώτο λόγο και ο Σουσιάν ακολούθως, πιστεύω ότι μπορούν για πολύ περισσότερα, αλλά χρειάζονται παιχνίδια συνεχόμενα. Ο Λαΐφης πιστεύω είναι ο πιο έτοιμος μπακ που έχουμε και ακολουθεί ο Λοϊζίδης που δείχνει γρήγορος και τσαμπουκαλής. Ο Ζαχαρίας πρέπει να πάρει παιχνίδια για να δούμε το παιδί αν μπορεί. Στο φινάλε φινάλε να ξέρουμε κατά πόσο μπορούμε να βασιστούμε στο μέλλον πάνω του. Ο Βαλβέρδ πρέπει να φύγει το καλοκαίρι διότι είναι πολυτέλεια να έχεις συμβόλαιο τερματοφύλακα ύψους 140 χιλ. Ο Βέγκα με τα μισά λεφτά πρέπει να μείνει και να φέρουμε ακόμη έναν πορτιέρο με 40-50 χιλ. Ο Αδάμος Ανδρέου είναι ότι ποιοτικότερο έχουμε από τους μικρούς. Ο Χατζηγεωργίου πρέπει να επιστρέψει και να πάρει επιτέλους τις ευκαιρίες του.

Με λίγα λόγια περιέγραψα τι βλέπω σήμερα με τα μάτια ενός Ανορθωσιάτη που δεν έχασα κανένα παιχνίδι. Όλες οι επισημάνσεις μου είναι προσωπικές και δεν περιμένω να συμφωνήστε όλοι με όσα γράφω.

Σ.Π.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ