Δεν γίναμε σοφότεροι στα της εταιρείας

Αν και η πρωινή διάσκεψη τύπου του προέδρου είχε ως πρώτο θέμα στην προαναγγελία τα θέματα της εταιρείας, η αλήθεια είναι ότι δεν γίναμε σοφότεροι επ’ αυτού.

Αναμέναμε κάποιες ουσιαστικές λεπτομέρειες, όμως δεν παρουσιάστηκαν για την ώρα. Ότι θέλουμε να λάβουμε 6 εκατομμύρια ευρώ είναι κάτι που ήταν γνωστό από τις 27 του Δεκέμβρη. Η τιμή της μετοχής λέχθηκε ότι θα είναι ελάχιστη, αλλά δεν ειπώθηκε αριθμός. Ούτε το μέγιστο ποσοστό που θα δικαιούται κάποιος να πάρει. Ούτε μια τάξη μεγέθους δόθηκε για την πρόθεση συμμετοχής των μελών και κατόχων διαρκείας, έτσι όπως εκδηλώθηκε στην τηλεφωνική έρευνα που διενεργήθηκε αυτές τις μέρες.

Το κλιμάκιο της Duff & Phelps θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο τέλος της βδομάδας και θα δώσει ακολούθως τις εισηγήσεις του. Το καταστατικό και η συμφωνία Σωματείου – εταιρείας θα ετοιμαστούν από τη νομική επιτροπή και – λογικά – θα κατατεθούν εκ των προτέρων στα μέλη για μελέτη και εισηγήσεις. Άλλωστε κι ο ίδιος ο Πρόεδρος σήμερα, δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε εισηγήσεις επί της πρότασης του Συμβουλίου, όπως θα κατατεθεί.

Πλην όμως τα χρονικά περιθώρια φαίνεται να στενεύουν. Θα προλάβει άραγε το ΔΣ να ετοιμάσει την πρόταση και τις συμφωνίες, να τις καταθέσει στον κόσμο, να λάβει ανάδραση, να προβεί σε τροποποιήσεις και να τα έχει έγκαιρα δώσει στα μέλη για μελέτη πριν τις 20 του Φεβράρη, ώστε να εγκριθούν (ή απορριφθούν) την Τσικνοπέμπτη;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ