Ξεκαθάρισμα και γρήγορα για Λαβόρδε

Διαστάσεις παίρνει το θέμα της μεταγραφής του Ρικάντρο Λαβόρδε από την Ανόρθωση στην Κρασνοντάρ, εννέα μήνες μετά την πραγματοποίησή της! Η διοίκηση της Κυρίας, αν θέλει να διαλύσει την ομίχλη γύρω από την υπόθεση, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παρουσιάσει όλα τα έγγραφα: συμβόλαια και συμφωνητικά.

Οι περιπτώσεις μετακίνησης πάντως του Λαβόρδε από την Ανόρθωση ήταν τουλάχιστον τέσσερις, μερικές εκ των οποίων επεισοδιακές: Πρώτα ήταν η πρόταση της Αλάνια με €2,2 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2012, η οποία ναυάγησε όταν οι Ρώσοι «ανακάλυψαν» ιατρικό πρόβλημα, αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Ντίλα Γκόρι.

Τον χειμώνα του 2013 δεν συζητήσαμε καν ρωσική πρόταση για €1,6 εκατομμύρια, ενώ αρχές Μαΐου είχαμε την πρόταση του Γιόρντι Κρόιφ εκ μέρους της Μακάμπι Τελ Αβίβ ύψους περίπου €1,2 εκατομμυρίων, η οποία δεν προχώρησε. Λίγες μέρες αργότερα, για το ίδιο ποσό, ο Λαβόρδε παραχωρήθηκε στην Κρασνοντάρ, του Σλάβο Μούσλιν. Τώρα, ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Δημητρίου και η ιστοσελίδα tothemaonline αμφισβητούν ότι ήταν πράγματι αυτό το ποσό…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ