Ο Αντώνης Δημητρίου απαντά με σκληρό ύφος στο Σάββα Κάκο

Η ιστοσελίδα tothemaonline επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο Αντώνη Δημητρίου, ο οποίος προέβη σε απαντητικές, ιδιαίτερα σκληρές δηλώσεις στην επιστολή του Σάββα Κάκου:

Η αρχική τοποθέτηση του κ. Αντώνη Δημητρίου:

«Διερωτώμαι για το ύφος και το περιεχόμενο της επιστολής του Σάββα Κάκου, εις απάντηση στην επιστολή προς τον κύριο Πουλλαίδη, η οποία, ουδεμία σχέση είχε μαζί του και αφορούσε απλές εισηγήσεις για την καλύτερη λειτουργία της εταιρείας, σε περίπτωση που αποφασιστεί από τον πρόεδρο του Σωματείου και την Γενική Συνέλευση».

Στη συνέχεια, ο κύριος Δημητρίου προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις:

«Διερωτάται κανείς για την αγωνία του να παραμένει εμπλεκόμενος ακόμα και τώρα στα διοικητικά και τα τεκταινόμενα του σωματείου και στους προβληματισμούς των πρώην προέδρων για δημιουργία εταιρείας. Η επιστολή βρίθει από ανακρίβειες και ίσως στο τέλος, χωρίς να θέλω να επεκταθώ, να επιβεβαιώνει τις ανησυχίες για τα κίνητρα αλλά και για το ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο στο σωματείο.

Όσον αφορά την αναφορά του για τον Μιγκέλ Πέδρο, όπου καταγράφει ότι ενδεχομένως να κόστισε περισσότερα από τον Σάβιο, μόνο ως ανοησία μπορεί να εκβληθεί, καθώς για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, καταβλήθηκαν 12 χιλιάδες ευρώ αποζημιώσεις ως δικαιώματα για training and development.

Tώρα, η συνεισφορά του καθενός αλλά και τα οφέλη που έλαβε ο καθένας από το σωματείο, είναι κάτι το οποίο αφήνω στην κρίση των Ανορθωσιατών. Είναι κρίμα και διερωτάται κανείς για τα κίνητρα της εν λόγω επιστολής όταν η ουσία του περιεχομένου της επιστολής των πρωην προέδρων του Σωματείου, ήταν η στήριξη του προέδρου και του Δ.Σ.

Ο κύριος Σαββας Κάκος να μην με προκαλεί, διότι για το καλό του Σωματείου δεν θέλω να ξύσω πληγές αλλά αν αναγκαστώ να το κάνω, θα το κάνω. Κι ας μην ξεχνούμε ότι παρέλαβε το Σωματείο με περίπου τέσσερα εκατομμύρια χρέος και το παρέδωσε με 14 εκατομμύρια έχοντας εκχωρημένα σχεδόν όλα τα υπόλοιπα έσοδα του σωματείου για τα υπόλοιπα τρία χρόνια.

Ακολούθως ο κύριος Αντώνης Δημήτριου απαντάει σε κάθε μια από τις παραγράφους της επιστολής του κύριου Σάββα Κάκου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο Τhemaonline:

«Να σου υπενθυμίσω ότι δεν αποχώρησες από την προεδρία κύριε Σάββα Κάκο, η οποία ήταν διακαώς η επιθυμία σου από το 2008, αλλά εκδιώχθηκες, ενεργώντας αναλόγως έκτοτε.

– Όσον αφορά την αναφορά σας για την δεύτερη παράγραφο για την δική σας βοήθεια για την προεδρία όλων των πρώην προέδρων, τα κίνητρα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης και δεν θα τα σχολιάσω.

– Όσον αφορά την αναφορά σας στα λογιστικά βιβλία και στα πρακτικά της Ανόρθωσης, θα ήταν καλά να υποδείξετε και τις πληρωμές που σας έχουν γίνει από την Ανόρθωση.

– Όσον αφορά την τρίτη σας παράγραφο ότι προέρχεστε από την κερκίδα της Ανόρθωσης, απλώς θα πω, ουδέν σχόλιο. Επίσης για τα λάθη προηγούμενων διοικήσεων, θα ήταν καλά να τα εξηγήσετε, αφού ήσασταν σε όλες παρών.

– Για το «χέρι πούγκα σας» που αναφέρεστε στην επιστολή σας, αν αυτό αφορά τα χρέη που δημιουργήσατε στο σωματείο μας, τότε, ούτε αυτό θέλω να σχολιάσω.

– Επίσης, η ανησυχία σας ότι τα χρέη πρέπει να διερευνηθούν και να διευκρινιστούν ένα προς ένα, σας προκαλώ δημόσια να αναφέρεται πόσα χρέη δημιουργήσατε και τι εισπράξατε από το σωματείο μας, τα τελευταία χρόνια.

– Στην επιστολή σας δεν κάνετε αναφορά στη συμφωνία για τον Λαβόρδε, στην οποία καταβλήθηκαν 200.000 ευρώ λιγότερα από όσα ήταν η συμφωνημένη τιμή πώλησης του και μεταχρονολογημένες επιταγές για τον Φοδέρινχαμ και τον Λουμπίκοβιτς δεν υπήρχαν και αυτό είναι ψέματα.

– Αφού κύριε Σάββα Κάκο ήσασταν παρών σε όλες τις διοικήσεις, γιατί διερωτάστε τα πράγματα τα οποία γνωρίζετε;

– Όσον αφορά των Στοίλοφ, τον οποίο εσείς απολύσατε από την Ανόρθωση, να σας υπενθυμίσω ότι διαβεβαιώνατε τον κόσμο της Ανόρθωσης, ότι ούτε ένα ευρώ δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί για αποζημίωση , καθότι είχατε κάνει ειδική πρόνοια.

Αν ο σκοπός της δημιουργίας εταιρείας, είναι να ξοφλήσουμε τα χρέη σας κύριε Κάκο, τότε φαίνεται δυστυχώς, ότι χωρίς να προκληθείτε, αγωνιάτε για αυτό. Δυστυχώς, η επιστολή σας επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι παρά την υποτιθέμενη αποχώρηση σας, δυστυχώς τα νήματα στην Ανόρθωση ελέγχονται, διοργανώνονται και παρακινούνται από εσάς.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ