Τα δημοσιεύματα που έφεραν παραιτήσεις και οι επιλεκτικές απαντήσεις

Εάν χαρακτηρίζεται από κάτι το νυν διοικητικό συμβούλιο, είναι από τη συχνότητα και το πλήθος των παραιτήσεων. Το παράδοξο στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι δύο από τις παραιτήσεις ήταν ουσιαστικά συνέπεια αντίστοιχων προσβλητικών δημοσιευμάτων. Τυχαίο;

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Vs ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΜΑΚΗΣ ΚΟΝΤΟΣ – «ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΛΑΪΔΗ»

Το πρώτο ήταν το δημοσίευμα που έγραψε στην Κυριακάτικη Καθημερινή ο Σίμος Παφίτης και παρουσίαζε τον τότε πρόεδρο Αχιλλέα Νικολάου ως αχυράνθρωπο του Χρίστου Πουλλαΐδη. Η δημοσίευση είχε γίνει το πρωί του παιχνιδιού με τη Δόξα και στα θεωρεία των επισήμων του «Αντώνης Παπαδόπουλος» είχε γίνει το «έλα να δεις» με αφορμή αυτό και ακόμα ένα περιστατικό.

Στο ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνεται και μια προσβλητική αναφορά για τον αντιπρόεδρο Μάκη Κοντό, η οποία αφήνει σκιές για την επαγγελματική του ιδιότητα. Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι η επίσημη Ανόρθωσις ουδέποτε τοποθετήθηκε επί του δημοσιεύματος, ούτε ζήτησε εξηγήσεις.

PROTATHLIMA.COM Vs ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – «ΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;»

Την ίδια βδομάδα, ο αρχισυντάκτης του Protathlima.com Πάνος Λάρκος δημοσιοποίησε ένα επεισόδιο που είχε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας μας, στη δημοσιογραφική διάσκεψη του αγώνα με τη Δόξα. Τα αντανακλαστικά της Ανόρθωσης ωστόσο ήταν σε εγρήγορση και υπήρξε άμεση και σε ιδιαίτερα έντονο ύφος απάντηση σε επίσημο επίπεδο.

SENTRAGOAL Vs ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥΝΑΣ – «ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ»

Το πιο πρόσφατο περιστατικό, είναι αυτό που αποκαλύψαμε σήμερα, με την επίθεση που εξαπολύει ο Ιάκωβος Κακουρής στον Πανίκο Πούνα με ύβρεις και βαρείς χαρακτηρισμούς, η οποία απαντήθηκε με μια γενικόλογη ανακοίνωση της Ανόρθωσης, έξι ημέρες αργότερα και αφού ο αντιπρόεδρος απέστειλε γραπτώς την παραίτησή του στο Συμβούλιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ