Το δημοσίευμα που προσέβαλε τον Πούνα – Συνάντηση με Πουλλαΐδη

Όπως σας απεκάλυψε χθες το Anorthosis24, ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Πανίκος Πούνας υπέβαλε την παραίτησή του γραπτώς στη διοίκηση και αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε και το δημοσίευμα που εξόργισε τον κ. Πούνα. Ήταν ένα άρθρο του Ιάκωβου Κακουρή στο Φιλελεύθερο (SentraGoal) το οποίο περιέχει τις εξής αναφορές:

  • «υποκρίνεται και να συμμετέχει στην πιο γελοία παράσταση που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς σ’ αυτό το δύσμοιρο το άθλημα;»
  • «κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους ψευδοηθοποιούς και στους ψευδομάγκες ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί με όλα αυτά καραγκιοζιλίκια»
  • «έρχονται οι… καραγκιόζηδες και τους κλέβουν τη δόξα»

Εμείς αισθανθήκαμε την ανάγκη να υποστηρίξουμε τον Πανίκο Πούνα, όχι απλά γιατί είναι ένας αγνός Ανορθωσιάτης, αλλά επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση αδικήθηκε κατάφωρα από τη συμπεριφορά της πλειονότητας των ΜΜΕ αλλά και την αδράνεια και ανικανότητα της επίσημης Ανόρθωσης να τον στηρίξει. Δεν φτάνει που ήταν το θύμα της συμπεριφοράς των οπαδών της Ομόνοιας, τα άκουγε κι από πάνω! Το να έχεις άποψη είναι ένα πράγμα, το να αποκαλείς τον άλλο υποκριτή, γελοίο, ψευδοηθοποιό, ψευδόμαγκα και καραγκιόζη, σε καθιστά κοινό υβριστή και τα επιχειρήματα σου χάνουν την όποια αξία τους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ