Ανόρθωσις – Ε. Ν. Αθηαίνου: Επιστροφή στο «Κοινοτικό» και στις νίκες

Δεύτερη στροφή του Β’ γύρου του πρωταθλήματος φούτσαλ Β’ κατηγορίας και η Ανόρθωση επιστρέφει μετά από τις 6 Δεκεμβρίου 2013 στη φυσική της έδρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ουραγό Ε. Ν. Αθηαίνου. Με την αποχώρηση του Αρίων Εργατών, η ομάδα της Αθηαίνου είναι η ομάδα που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς μετά από 13 αγώνες, επομένως η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου η προσεχής μας αντίπαλος στάθηκε επάξια απέναντι στον Ονήσιλλο Σωτήρας, ωστόσο λύγισε χάνοντας με 1-2 στην έδρα της. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Ανόρθωση έφυγε με το διπλό από την Αθηαίνου με σκορ 4-5, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ναι μεν ήταν πάντα μπροστά στο σκόρ, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο χρειάστηκε να ιδρώσει προκειμένου να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος. Σε σύγκριση με τον αγώνα της 4ης Οκτωβρίου 2013, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται ενισχυμένοι τόσο ποσοτικά, όσο ποιοτικά μιας και είναι χαρακτηριστικό ότι στον τότε αγώνα μετά βίας συμπλήρωσαν αποστολή με 8 φουτσαλιστές.

Η νίκη στον αυριανό αγώνα θα αποτελέσει το καλύτερο φάρμακο για τις δύο συναπτές ήττες που ανάγκασαν την Ανόρθωση να οπισθοχωρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στις προπονήσεις όπως και η αισιοδοξία για επίτευξη του μεγαλεπίβολου στόχου της ανόδου, μένει να αποτυπωθεί στο παρκέ αύριο Παρασκευή στις 20:00 στο «Κοινοτικό» Λάρνακος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ