«Χοντραίνει» η αντιπαράθεση για Λαβόρδε – Μισό εκατομμύριο η διαφορά

Συνέχεια στον χορό των αποκαλύψεων σχετικά με τη μεταγραφή του Ρικάντρο Λαβόρδε από την Ανόρθωση στην Κρασνοντάρ, δίνει η ιστοσελίδα tothemaonline με τίτλο «ΠΟΙΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ; Αλληλοσυγκρουόμενα στοιχεία για Λαβόρδε!»

Σύμφωνα με το άρθρο, τα δημοσιεύματα σε ρωσικές ιστοσελίδες (παραθέτει υπερσυνδέσμους) κάνουν λόγο για €1,7 εκατομμύρια, την στιγμή που στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης είχε αναφερθεί το ποσό των €1,2 εκατομμυρίων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ένα σοβαρό θέμα συζήτησης στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης είναι η περίπτωση πώλησης του Ρικάρντο Λαβόρδε στην Κρασνοτάρ.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Σάββα Κάκο ο σύλλογος της Αμμοχώστου έβαλε τότε στα ταμεία του 1.200.000 ευρώ, αλλά δημοσιεύματα της τότε εποχής στις ιστοσελίδες soccerfame.com, russianfootballnews.com, betinf.com και transfermarkt.com άλλα λένε.

Ύστερα από μια σύντομη έρευνα της ιστοσελίδας tothemaonline διακρίνει κανείς πως τα στοιχεία που δόθηκαν τότε με τα ποσά που γράφουν οι ιστοσελίδες είναι αλληλοσυγκρουόμενα!

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα soccerframe.com γράφει τα ακόλουθα: «Επίσημο: Η Κρασνοντάρ φέρνει τον Ρικάρντο Λαβόρδε με το ποσό των 1.700.000 εκατομμυρίων Ευρώ»! «Ο Λαβόρδε Γεννήθηκε στις 16/02/1988 στην Καρταχένα/Κολομβία».

Επίσης η ιστοσελίδα russianfootballnews.com γράφει επίσης ότι το ποσό αγοράς του ήταν 1,7. Ακόμη, και η ιστοσελίδα transfermarkt.com αναφέρει τα ίδια: Ο Ρικάρντο Λαβόρδε πήρε μεταγραφή από την Ανόρθωση στην Κρασνοντάρ έναντι 1.700.000 ευρώ.

Τέλος και από την ιστοσελίδα betinf.com προκύπτουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία αφού χαρακτηριστικά αναφέρει πως η Κρασνοντάρ πήρε τον Κολομβιανό

Παραθέτουμε τα link:

http://www.soccerfame.com/transfer/19269/ricardo-alexis-laborde-leon

http://russianfootballnews.com/transfers/summer-2013/

http://www.transfermarkt.com/en/ricardo-laborde/transfers/spieler_72458.html

http://www.betinf.com/russia_transfer.htm»

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε επιστολή του Σάββα Κάκου που διέρρευσε στη δημοσιότητα, απάντηση του Αντώνη Δημητρίου και επίσημη τοποθέτηση του Συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ