Θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο ΖΚ

Πληθώρα προβλημάτων έχει να αντιμετωπίσει ο Ζόρζε Κόστα ενόψει του Σαββατιάτικου (18:00) παιχνιδιού απέναντι στον Άρη, στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Από τη μια οι τραυματίες και από την άλλη οι τιμωρημένοι, περιορίζουν τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

ΑΠΟΝΤΕΣ

Τιμωρημένοι είναι οι Παβίσεβιτς και Αλέξα, ενώ οι Κολαούτι, Αβραάμ που απεκόμισαν προβλήματα από το παιχνίδι και ο Άντιτς που χτύπησε στην προχθεσινή προπόνηση είναι από αμφίβολοι έως εξαιρετικά αμφίβολοι. Εκτός δράσης οι Βαλβέρδ και Μαραγκός.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα επιστρέφουν οι Οκκάς, Οχαγιόν, Σουσιάν και Σιέλης, με τον τελευταίο να παίρνει λογικά τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξιά θα είναι ο Δημητρίου που αγωνίστηκε ένα ημίωρο την προηγούμενη βδομάδα, ενώ για την άμυνα μόνος σίγουρος είναι ο Ζόρζε. Παρτενέρ του θα είναι μάλλον ο Γκάλαμαζ, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μάκος να μετακινηθεί στην άμυνα, μιας και θα απουσιάζει και ο Αλέξα από το κέντρο.

Την θέση του Ρουμάνου μπροστά από το Μάκο αναμένεται να πάρει ο Γκριγκαλασβίλι, έχοντας δίπλα τον Γκαρσία. Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή, αφού τόσο ο Κάλβο όσο και ο Φοφανά τα πήγαν περίφημα με τη Σαλαμίνα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

Παρακινδυνευμένο να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη για τη γραμμή κρούσης. Ο ΖΚ θα περιμένει τον Κολαούτι μέχρι την τελευταία στιγμή, την ώρα που και ο Σουσιάν – που μπορεί να τον αντικαταστήσει – αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού την περασμένη βδομάδα. Εναλλακτικά, στη διάθεσή του τεχνικού μας θα είναι ο Οκκάς που έμεινε εκτός αποστολής στο Αμμόχωστος αφού κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και o Αντρέας Μακρής, που έλαβε το βάπτισμα του πυρός στο Αμμόχωστος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ