Πουλλαΐδης: «Δεν με βοηθά κανένας»

Στον Πάνο Λάρκου και στην Goal μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαΐδης, ο οποίος έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου για ακόμη μια φορά στο οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει το σωματείο μας.

Επιπλέον, έδειξε να είναι απογοητευμένος από την στάση των παλιών παραγόντων που όπως άφησε να νοηθεί του είχαν δηλώσει την υποστήριξή τους και τώρα παραμένουν άφαντοι.

Ο Βατυλιώτης πρόεδρος της «Κυρίας» εκπέμπει μια εικόνα αληθινού ανθρώπου που προ του φάσματος της πτώχευσης της ομάδας ζητά την οικονομική στήριξη των πρώην παραγόντων, οι οποίοι με τις ενέργειες τους κατά την τελευταία πενταετία έφεραν το σωματείο σε αυτή την κατάντια και τώρα βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω…

Δηλώσεις κ. Πουλλαΐδη:
«Κάναμε τα πάντα. Προσπαθώ να βρω σπόνσορες από το εξωτερικό. Στην Κύπρο όμως έμεινα μόνος μου. Δεν μπορώ να σηκώσω όλο το βάρος της Ανόρθωσης. Δεν είναι μόνο τα φετινά, έρχονται και προηγούμενες υποθέσεις. Τέλειωσε όμως, στέρεψε και ο Πουλλαΐδης. Έχω και εγώ ευθύνες απέναντι στην οικογένειά μου. Έχω ευθύνες απέναντι στους 10.000 εργαζομένους που βασίζονται πάνω μου. Αν δεν το καταλάβει ο κόσμος, θα το καταλάβει όταν αρχίσουμε να πάμε κάτω-κάτω».

Σκέψη παραίτησης:
«Δεν πέρασε από το μυαλό μου, αλλά θα πολεμήσω. Είμαι ένας πολεμιστής. Το θέμα είναι ότι δεν με βοηθά κανένας. Να πολεμήσω τι; Να πολεμήσω να πάμε σε μια αξιοπρεπή οπισθοχώρηση; Εκεί θα φθάσουμε στο τέλος».

Το παράπονό του για τους πρώην προέδρους:
«Έδωσαν κάποιες υποσχέσεις αλλά ακόμη περιμένουμε την ουσιαστική τους ανταπόκριση. Ακόμη κανείς δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη».

Κάλεσμα και στον κόσμο:
«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να σωθεί η Ανόρθωση. Αν δεν μπορεί ο κόσμος να έρθει κοντά, τι θα κάνουμε;»

Μείωση απολαβών, σμίκρυνση του ρόστερ για εξοικονόμηση χρημάτων και οι επικίνδυνες παλιές οφειλές :
«Θα γίνει τεράστια προσπάθεια για μείωση απολαβών σε παίκτες, όπως και του ρόστερ. Δεν πρέπει να έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ. Θα πρέπει να αφαιρέσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι αυτά τα επικίνδυνα. Τα επικίνδυνα είναι άλλα. Που έρχεται μια αγωγή και λέει πλήρωσε 40.000 ή 80.000 ευρώ. Αυτά είναι τα πλέον επικίνδυνα και έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ