Ανόρθωσις – Εθνικός Λατσιών: Να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις

Νέες εξετάσεις καλείται να δώσει η φουτσαλική Ανόρθωση, η οποία εισέρχεται σε μια καυτή τριάδα αγώνων με ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Πρώτο εμπόδιο για την κυανόλευκη αρμάδα θα είναι ο Εθνικός Λατσιών, τον οποίο η ομάδα μας θα βρει απέναντί της στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο προσεχής μας αντίπαλος, βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις, ενώ προέρχεται από ευρεία νίκη απέναντι στον φορμαρισμένο Ονήσιλλο Σωτήρας με 5-0. Στους μέχρι τώρα αγώνες του έχει σκοράρει 28 φορές, ενώ 18 φορές αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από το πλεκτό του.

Τόσο η ομάδα μας, όσο και ο Εθνικός προήχθησαν από τη Γ’ κατηγορία, με την παράδοση να είναι υπέρ των φιλοξενουμένων, αφού κατά την περσινή περίοδο πέτυχαν δύο νίκες στους μεταξύ μας αγώνες, έναντι μιας της ομάδας μας. Τα αγωνιστικά δεδομένα τη φετινή χρονιά έχουν αλλάξει άρδην, με τη Μεγάλη Κυρία να στρογγυλοκάθεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από δέκα αγωνιστικές, με 27 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Πέραν από το τρίποντο, ο κάθε αντίπαλος της πρωτοπόρου Ανόρθωσης θέλει να κλέψει λίγη από τη λάμψη που προσδίδει το αήττητο σερί. Η ομάδα μας έχει δώσει διαπιστευτήρια σοβαρότητας και ουσιαστικότητας και καλείται για άλλο ένα παιχνίδι να αποδείξει στο παρκέ ότι παίζει το καλύτερο φούτσαλ της κατηγορίας.

Εκτός απροόπτου, ο Μάριος Προδρόμου θα έχει για άλλη μια αγωνιστική πληθώρα επιλογών, με τη μάχη να μαίνεται τόσο για την αρχική πεντάδα, όσο και για τη συγκρότηση της αποστολής. Ραντεβού λοιπόν στο Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στις 20:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ