Ορλάντο Σα Vs Ρομπέρτο Κολαούτι, σημειώσατε διπλό

Περίπου 2 ώρες και κάτι απομένουν για την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής και τα βλέμματα των φιλάθλων θα είναι στραμμένα στα 2 μεγάλα αστέρια των ομάδων και πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ρομπέρτο Κολαούτι και Ορλάντο Σα είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει στην Κύπρο αυτή την στιγμή στην επιθετική γραμμή των ομάδων. Μερική εξαίρεση και υπό προϋποθέσεις ο Ντε Αζεβέδο του Ερμή.

Crash Test

Ο Ροβέρτο Κολαούτι υπερτερεί του επιθετικού της ΑΕΛ τόσο στην ποσότητα των γκολ όσο και στην συχνότητα αφού ο Αργεντινός είδε δίκτυα απέναντι σε 5 ομάδες (Ομόνοια, Απόλλων, Αλκή, Κούκλια και Άχνα) σκοράροντας 8 τέρματα. Από την άλλη, ο Ορλάντο Σα, είδε δίκτυα εναντίον 3 ομάδων (Άχνα, ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ), σκοράροντας 5 τέρματα.

Από τα 8 τέρματα του Αργεντινού, τα 4 σημειώθηκαν με σουτ και τα 4 με το κεφάλι. Εκπληκτικό το στατιστικό αυτό για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καθότι σπανίζει επιθετικός στο κυπριακό πρωτάθλημα να είναι τόσο καλός κεφαλοσφαιριστής.

Από την άλλη, τα 5 τέρματα  του Πορτογάλου της ΑΕΛ σημειώθηκαν όλα με σουτ και το ένα από αυτά ήταν από το σημείο του πέναλτι.

Ρομπέρτο Κολαούτι

Πέραν των δεδομένων στατιστικών στοιχείων που όπως καταγράψαμε δείχνουν τον Κολαούτι να υπερτερεί του Ορλάντο Σα, κατά τη διάρκεια του αγώνα η συνεισφορά του Αργεντινού είναι μεγαλύτερη αφού είναι πιο ομαδικός παίχτης εν αντιθέσει με τον Πορτογάλο που θέλει να τελειώνει τις φάσεις μόνος του, λόγος για τον οποίο παρατηρήθηκε από τον πρώην προπονητή της ομάδας της ΑΕΛ, Λίτο Βιντιγκάλ.

Σε αυτό τον αγώνα υπάρχουν θέσεις για τις οποίες η ομάδα μας υστερεί από αυτή της ΑΕΛ, όπως η άμυνα αλλά και θέσεις που η ομάδα μας υπερτερεί όπως αυτή της επίθεσης.

Ορλάντο Σα

Αν θα ενεργοποιηθούν τα κανόνια των 2 ομάδων δεν το γνωρίζουμε, απλά ευχόμαστε τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον καθορισμό της τελικής έκβασης του αγώνα να τον έχει ο Αργεντινός Ρομπέρτο Κολαούτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ