Διπλό βάλσαμο

Έχοντας ως μόνη σκέψη τη νίκη εκστρατεύουμε σήμερα στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ. Η Μεγάλη Κυρία βρίσκεται τρεις βαθμούς μακρυά από την κορυφή και θέλει να διατηρηθεί σε ακτίνα ενός αγώνα από αυτή.

Η αποστολή της ομάδας μας σαφώς και δεν θα είναι εύκολη, ενώ τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα με τις ελλείψεις στην αμυντική γραμμή, μας δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, καλούμαστε να αγωνιστούμε σαν Ανόρθωσις, αφήνοντας στο περιθώριο τις δικαιολογίες.

Ο Ζόρζε Κόστα ταξίδεψε με 18 ποδοσφαιριστές στη Λεμεσό. Η πιθανότερη εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, αποτελείται από τους Βέγκα κάτω από τα δοκάρια, Ζόρζε και Μάκο στην άμυνα, Παβίσεβιτς δεξιά και Σιέλη αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα κινηθεί ο Αλέξα με τον οπισθοχωρημένο Γκριγκαλασβίλι, ενώ πιο μπροστά τους ο Γκαρσία. Στην επίθεση, αναμένεται να επανέλθει ο Κάλβο δεξιά, αριστερά ο Φοφανά και στην κορυφή ο Καλαούτι. Στη διάθεσή του είναι ακόμα οι Κωνσταντίνου, Οκκάς, Λοϊζίδης, Οχαγιόν, Σουσιάν, Αβραάμ και Γκάλαμαζ.

Ανεξαρτήτως προσώπων, το σύνολο του Πορτογάλου τεχνικού οφείλει να σοβαρευτεί αμυντικά και να μην επιτρέψει στους επιθετικούς της ΑΕΛ να φτάνουν με ευκολία μπροστά στα γκολποστ του Βέγκα. Απ’ εκεί και πέρα, χωρίς να μας πολυενδιαφέρει η εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι, θα ψάξουμε μπροστά για το τέρμα ή τα τέρματα που θα δώσουν τους τρεις πόντους στην ομάδα μας.

Το διπλό, θα αποτελέσει βάλσαμο για το φοίνικα, αφού θα μας επιτρέψει να ηρεμήσουμε. Έρχεται και διακοπή στο πρωτάθλημα, οπότε οι δυο βδομάδες που βρίσκονται ενόψει προσφέρονται για σκληρή δουλειά από τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Θα ήταν το ιδανικό, αν προηγηθεί σήμερα νίκη που θα σκορπίσει τα όποια μουρμουρητά φυσιολογικά ακούγονται για τις εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 15:00 η ώρα, με τα ταμεία αλλά και τις εισόδους του Τσιρείου να ανοίγουν δυο ώρες ενωρίτερα, στις 13:00. Οι φίλοι και οπαδοί της Ανόρθωσης θα καταλάβουν τη Δυτική εξέδρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ