Η γνώμη σας για τον κατήφορο – Σφυγμομέτρηση

Μέσα από τη σφυγμομέτρηση του Anorthosis24, ζητήσαμε τη δική σας γνώμη, για τον κυριότερο λόγο που η ομάδα μας παρουσιάζει αυτή την αγωνιστική εικόνα, θέτοντας πέντε επιλογές.

Οι απόψεις του κόσμου ήταν μοιρασμένες ανάμεσα σε δυο λόγους. Το συντριπτικό 90% των ψηφισάντων χωρίζεται μεταξύ των περιορισμένων δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών και της τακτικής του προπονητή.

Συγκεκριμένα, ποσοστό 45% πιστεύει ότι η τακτική την οποία ακολουθεί ο προπονητής δεν βοηθά τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα. Η διοίκηση βέβαια αποφάσισε να στηρίξει το Ζόρζε Κόστα, μια απόφαση η οποία θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, εάν ο Πορτογάλος τεχνικός καταφέρει να φέρει την αγωνιστική ανάταση με το υπάρχον υλικό ή όχι. Ελπίδα όλων βέβαια να δικαιωθεί για την απόφασή της.

Ένα άλλο 43% θεωρεί ότι η ομάδα που έστησαν το καλοκαίρι Σάββας Κάκος και Χρίστος Κασσιανός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πρωταθλήματος. Εκ των πραγμάτων, ούτε στην λεγόμενη οικονομική εξυγίανση ανταποκρίνεται, με το έλλειμμα της χρονιάς να είναι στα 4 εκατομμύρια.

Ποσοστό 9% θεωρεί ότι μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, κάτι που αντανακλά μάλλον στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Ο παράγοντας διαιτησία στον οποίο έγινε επίκληση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, συγκέντρωσε μόλις το 3% των ψήφων.

Τέλος, σχεδόν κανένας δεν μέμφεται την τύχη για την κατάσταση της Ανόρθωσης.

[poll id=”52″]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ