Ανόρθωσις – Αετός Σολέας: Η κριτική των φουτσαλιστών

Τέσσερις ημέρες μετά την επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον -αήττητο για δύο χρόνια- Αετό Σολέας, το anorthosis24.net σκιαγραφεί την απόδοση των φουτσαλιστών. Η έκτη κατά σειρά νίκη για το θεσμό του πρωταθλήματος, έδωσε πανηγυρικά το δικαίωμα στην ομάδα μας να πιάσει κορυφή με συγκάτοικο τον πρόσφατο αντίπαλό της, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο ένεκα του ρεπό της τρίτης αγωνιστικής. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα των φουτσαλιστών μας που για άλλη μια αγωνιστική έκαναν κατάθεση πάθους και αποφασιστικότητας.

giri

Γιώργος Τοφή: Το γρήγορο γκολ που δέχθηκε δεν επηρέασε τον υψηλόσωμο πορτιέρο, ο οποίος γρήγορα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του καθοδηγώντας την ομάδα στο παρκέ. Πέρασε ένα σχετικά ήσυχο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο απέτρεψε την σίγουρη παραβίαση της εστίας του σε τουλάχιστον τρείς περιπτώσεις. Ιδιαίτερα στο τέλος του αγώνα που οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την μείωση, είχε σημαντικές επεμβάσεις ενώ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα.

panikos

Πανίκος Παναγιώτου: Ήρθε στην ομάδα για να κάνει την διαφορά στο αμυντικό κομμάτι και το πράττει στο απόλυτο. Ο δυναμικός αμυντικός καθάρισε σωρεία επιθέσεων με χαρακτηριστική άνεση ενώ πιστοποίησε και τα εκτελεστικά του καθήκοντα γράφοντας προσωρινά το 3-1 για την ομάδα μας. Σιγουριά στις μεταβιβάσεις, καθαρό μυαλό και καίριες τοποθετήσεις είναι τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον στυλοβάτη της γαλανόλευκης άμυνας.

zaos

Σταύρος Ζάος: Κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πιο βελτιωμένου φουτσαλιστή στην τελευταία τριάδα αγώνων με σημαντική συνεισφορά και στα δύο άκρα του παρκέ. Σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα, ενώ με όπλο την εκρηκτικότητα και τα γρήγορα πρώτα βήματα, προξένησε σωρεία προβλημάτων στην αντίπαλη περιοχή. Καταλυτικής σημασίας για την έκβαση του αγώνα ήταν η πανέξυπνη ασσίστ που μοίρασε στον Ομήρου για το 2-1.

omirou

Μάριος Ομήρου: Ακόμη και στην μέτρια του ημέρα, ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα δίνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα με τη συμπλήρωση του πρώτου πεντάλεπτου. Με καίρια τοποθέτηση και έξυπνη προσποίηση που άδειασε αμυντικό και τερματοφύλακα, ο τεχνίτης επιθετικός απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια και μόνο κίνηση. Με λίγη περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο δεύτερο ημίχρονο σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

mamas

Ανδρέας Μάμας: Καταλυτική συνεισφορά στο γρήγορο πρώτο γκολ που άνοιξε διάπλατα τον δρόμο αφενός μεν για την ισοφάριση, αφετέρου για την μεγάλη ανατροπή. Κράτησε μπάλα και παράλληλα μοίρασε παιχνίδι στα κρίσιμα τελευταία λεπτά όταν η κούραση των συμπαικτών του και η πίεση των φιλοξενουμένων ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα. Όταν η μπάλα «καίει» ο αρχηγός έχει αποδείξει ότι είναι αυτός που θα δώσει τις λύσεις.

stauris

Σταύρος Σταύρου: Αδιάκοπο τρέξιμο και εκρηκτικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά που συνόδευσαν τον επιθετικό της ομάδας μας, ο οποίος παιχνίδι-με-παιχνίδι φαίνεται να πατά καλύτερα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά φάνηκε να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένος μετά από δύο σκληρά μαρκαρίσματα που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δεύτερος σκόρερ της περσινής χρονιάς θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.

andreou

Ανδρέας Ανδρέου: Έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι ο εν λόγω φουτσαλιστής έχει την ικανότητα να προσεγγίζει όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες με τη ίδια απλότητα και σοβαρότητα και κάτι τέτοιο έγινε και το βράδυ της Παρασκευής. Η ψυχραιμία και η ακρίβεια στις μεταβιβάσεις ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που ξεδίπλωσε στο παρκέ, ενώ δεν δίστασε να θυσιάσει μια κίτρινη κάρτα σε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια των αντιπάλων και ενώ το σκορ ήταν στο 4-2.

xari

Φάνης Χαρή: Μπορεί να μην σκόραρε ως συνήθως, αλλά τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον χαρισματικό φουτσαλιστή που μοίρασε δύο ασσιστ και πραγματοποίησε σωρεία κλεψιμάτων έξω από την αντίπαλη περιοχή. Η υπομονή και η επιμονή που επέδειξε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα έδωσαν το δικαίωμα στους συμπαίκτες του να χριστούν σκόρερ αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο τραυματισμός του στην αρχή της χρονιάς είναι απλά μια κακή ανάμνηση.

jim

Δημήτρης Δημητρίου: Δεν θα μπορούσε να μην δηλώσει παρών σε ένα τόσο κρίσιμο ραντεβού ο αρχι-σκόρερ της ομάδας, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε τον χορό των τερμάτων όπως μόνο αυτός ξέρει. Καίρια τοποθέτηση και πλασέ για το 1-1, οβίδα εκτός περιοχής για το 5-2, με τον τεχνίτη φουτσαλιστή να μην δείχνει διατεθειμένος να παραδώσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της ομάδας της περσινής περιόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ