Νίκη με 3-1 επί της ΑΕΛ

Τα εύκολα δύσκολα έκαναν τα κορίτσια μας στο ντέρμπυ με την ΑΕΛ στο κλειστό του ΑΤΙ.

Η Ανόρθωσις μπήκε δυνατά στον αγώνα και έδειχνε από νωρίς να έχει τον έλεγχο. Το πρώτο σετ κυμάνθηκε με εναλλαγές στο προβάδισμα, ωστόσο η ομάδα μας με ένα καλό σερί μετά το δεύτερο τεχνικό time out, το κατέκτησε με 25-20.

Το δεύτερο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στα κορίτσια μας, που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Λεμεσού να διεκδικήσει το παραμικρό. Σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη από τις γαλαζοκίτρινες, ο Φοίνικας πήρε το σετ με 25-14.

Στο τρίτο σετ, η Ανόρθωσις διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το δεύτερο τεχνικό time out (16-13), σημείο στο οποίο το μπλοκ της ΑΕΛ μαζί με κάποιες λανθασμένες επιλογές της πασαδόρου μας, έφεραν τα πάνω κάτω.  Με ένα σερί 2-12, η ομάδα της Λεμεσού μείωσε σε 2-1 (18-25).

Το τέταρτο σετ εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος. Στο πρώτο τεχνικό time out το σκορ ήταν στο 8-7 και στο δεύτερο στο 16-14 υπέρ των κοριτσιών μας. Με κορυφαίες τις Λαβρούκ και Στογιάνοβα, η Ανόρθωσις πήρε το καθοριστικό σετ με 25-23 και τη νίκη με 3-1.

Για την Ανόρθωση αγωνίστηκαν οι: Βασιλείου, Λαβρούκ, Στογιάνοβα, Αγγελοπούλου (Ζεμπύλα), Ιωάννου, Παύλου, Δαυίδ (λίμπερο).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ