Το δίδυμο πάρε – βάλε

Αφήνοντας λίγο το θέμα της ημέρας, που είναι αδιαμφισβήτητα η εκδίκαση των 627 χιλιάδων Ευρώ στον Στόιλοφ και στο βοηθό του, κάνουμε αναφορά στο δίδυμο «πάρε – βάλε», που συνθέτουν οι Ρομπέρτο Κολαούτι και Τόνι Κάλβο. Ο Αργεντινός επιθετικός από την πρώτη στιγμή μας δείχνει την «ερωτική» σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίκτυα, ενώ ο Ισπανός στους τελευταίους αγώνες δείχνει αναγεννημένος και αν συνεχίσει έτσι τότε θα αποτελέσει την καλύτερη «μεταγραφή» της ομάδας μας.

Στους πέντε μέχρι σήμερα αγώνες πρωταθλήματος που δώσαμε, ο Ρομπέρτο Κολαούτι έχει πετύχει επτά τέρματα ενώ έχει δώσει και μία ασίστ (στον Φοφανά στην ήττα από τη Δόξα). Από την άλλη, ο Ισπανός έχει πετύχει δύο τέρματα αλλά έχει δώσει τέσσερις ασίστ (πέντε αν μετρηθεί σαν ασίστ και η πάσα του στον Αλέξα στο πρώτο τέρμα της ομάδας μας απέναντι στην Α.Ε Κουκλιών). Από αυτές τις τέσσερις ασίστ, οι τρεις είχαν ως αποδέκτη τον Ρομπέρτο Κολαούτι.

Στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, από φάουλ του Ισπανού ο Κολαούτι με μία εξαιρετική κεφαλιά σημείωσε το 1-0 για την ομάδα μας. Με την Αλκή, η σέντρα του Κάλβο βρήκε το κεφάλι του Κολαούτι και αυτός έκανε αυτό που κάνει καλύτερα από όλους γράφοντας το 4-0. Στο παιγνίδι με την Α.Ε Κουκλιών, μετά από πάσα πάρε – βάλε του Τόνι Κάλβο, ο Κολαούτι πέτυχε ένα από τα ευκολότερα τέρματα της καριέρας του γράφοντας το 2-0 για την Ανόρθωση.

Αν συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς, τότε σίγουρα στη συνέχεια θα έχουμε πολλές τέτοιες φάσεις από τους δύο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Ο Κολαούτι δείχνει στον αγωνιστικό χώρο ότι αποτελεί τον καλύτερο επιθετικό που είχε η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Τόνι Κάλβο δείχνει διάθεση να αφήσει πίσω του την περσινή χρονιά και να παρουσιάσει την τεράστια ποιότητα που έχει. Αν συνεχίσουν έτσι, τότε οι πιθανότητες μας για κάτι το καλό στο τέλος της χρονιάς αυξάνονται σημαντικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ