Οι τρεις που ξεχώρισαν μέχρι τώρα

Με το πρωτάθλημα να έχει φτάσει αισίως στην πέμπτη αγωνιστική, η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας «παρέα» με τον Απόλλωνα και τον Ερμή με 12 βαθμούς, έχοντας όμως το πλεονέκτημα των «στατιστικών» μέχρι στιγμής. Σε αυτούς τους πέντε αγώνες, κάποιοι ξεχώρισαν, κάποιοι απογοήτευσαν, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς υπάρχουν υπεραρκετοί αγώνες για να ανεβάσουν και οι υπόλοιποι την απόδοσή τους και να βοηθήσουν ως προς την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας. Όπως αναφέραμε, κάποιοι έχουν ξεχωρίσει περισσότερο από κάποιους άλλους και συγκεκριμένα τρεις ποδοσφαιριστές. Να τονίσουμε ότι αναφερόμαστε στη συνολική εικόνα τους μέχρι σήμερα και όχι σε μεμονωμένες εμφανίσεις. Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις λοιπόν;

Ρομπέρτο Κολαούτι

kolaouti

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Σε πέντε αγώνες έχει πετύχει επτά τέρματα και είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Έχει επίσης μία ασίστ ενώ από δική του κεφαλιά προήλθε το τέρμα του Αλέξα στο παιγνίδι με την Αλκή. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ότι μας έλειψε πέρσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μας δείχνει γιατί ο Ρόνι Λέβι επέμενε τόσο πολύ στο να έρθει στην ομάδα. Πέτυχε από δύο τέρματα στα ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα, ένα στο παιγνίδι με την Αλκή, σίγησε στο παιγνίδι με τη Δόξα αν και το τέρμα μας στην ήττα με 2-1 προήλθε από δική του πάσα στον Φοφανά, ενώ πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο παιγνίδι απέναντι στην Α.Ε Κουκλιών. Εξαιρετικός στο ψηλό παιγνίδι, καθώς με κεφάλι έχει σημειώσει τα τέσσερα από τα επτά τέρματά του, αν συνεχίσει έτσι τότε οι πιθανότητες της ομάδας μας για κάτι καλό στο πρωτάθλημα αυξάνονται κατακόρυφα. Το αρνητικό είναι ότι στο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στην επίθεση με τα χαρακτηριστικά που έχει, και ίσως τον Ιανουάριο θα πρέπει να επιδιώξουμε μεταγραφική ενίσχυση στο χώρο αυτό.

Νταν Αλέξα

alexa

Ο «χειρούργος» υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Κόστα παρουσιάζεται πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρσι. Ένας εκ των αρχηγών φέτος, διανύει μία καταπληκτική χρονιά αγωνιζόμενος ως οκτάρι και όχι μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς όπως πέρσι. Έχει πετύχει τρία τέρματα και είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκινούν πολλές φάσεις της Ανόρθωσης. Στον αγώνα με τα Κούκλια μία φανταστική δική του πάσα είχε ως αποτέλεσμα ο Κολαούτι να βγει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πετύχει το πέμπτο τέρμα μας. Ακόμα ένα θετικό στη φετινή χρονιά για το Ρουμάνο, είναι ότι σε πέντε αγώνες έχει δεχτεί μόλις μία κίτρινη και αυτή στο παιγνίδι της πρεμιέρας με την Ομόνοια, με τον ίδιο να παρουσιάζεται πολύ πιο προσεκτικός στο γήπεδο με τα μαρκαρίσματά του.

Γκαουσού Φοφανά

fofana vsAlki

Η έκπληξη της χρονιάς. Δανεικός από την Δόξα και ο πιο χαμηλόμισθος ξένος της ομάδας μας, μέχρι σήμερα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και σε όλους τους αγώνες είναι ανάμεσα στους διακριθέντες, επιδεικνύοντας σταθερότητα. Έχει πετύχει δύο τέρματα μέχρι στιγμής. Ένα στο παιγνίδι με την Αλκή όπου κυνήγησε μία «χαμένη» φάση και με προβολή πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ανόρθωσης, και ένα μία αγωνιστική αργότερα απέναντι στην Δόξα που όμως δεν ήταν αρκετό για να αποσοβήσει την ήττα. Διανύει πολλά χιλιόμετρα σε κάθε παιγνίδι αλλά πρέπει να γυρίζει περισσότερο πίσω στην άμυνα καθώς σε περιπτώσεις αφήνει εκτεθειμένο τον Μάρκο Άντιτς. Παρόλα αυτά, είναι από τους ποδοσφαιριστές – αποκάλυψη της φετινής χρονιάς και όπως δείχνει θα βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ