Απαραίτητη η απονομή ευθυνών

Κάθε τόσο στην Ανορθωσιάτικη επικαιρότητα προκύπτει και ένα νέο θέμα που ξεσηκώνει τον κόσμο. Φωνάζουμε, βρίζουμε, ξεθυμαίνουμε και μας περνά! Η ουσία ωστόσο παραμένει: τα χρέη πολλαπλασιάζονται.

Με την ίδια λογική που έχουμε χρεοκοπήσει την πατρίδα μας, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να χρεοκοπήσουμε και το Σύλλογό μας. Εμείς ναι μεν κάναμε αυτά, αλλά κι εσείς κάνατε τα άλλα, οι δε προηγούμενα χρέωσαν εκείνα και πάει λέγοντας… Πάντα φταίει ο άγνωστος «Χ» δικηγόρος που μας συμβούλευσε να αποδεσμεύσουμε τον όποιο παίχτη ή προπονητή κι ο δικηγόρος με τη σειρά του θα πει ότι δεν υπερασπιστήκαμε στην πορεία την υπόθεση όπως έπρεπε ή ότι η ΦΙΦΑ έκρινε λανθασμένα. Ο δε μάνατζερ που έφερε τον παίχτη ή προπονητή και τα «άρπαξε» τόσο κατά την υπογραφή, όσο και κατά την αποδέσμευση, αύριο θα φέρει κι άλλον κι άλλον κι άλλον… Φαύλος κύκλος!

Για να σπάσει το απόστημα, κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος. Έχουμε καταντήσει ενοχλητικοί και κουραστικοί να ζητούμε διαρκώς τα ίδια: απονομή ευθυνών! Ποιός ήταν αυτός ο δικηγόρος που συνομολόγησε το συμβόλαιο του Στόιλοφ και πού εδράζεται η «σιγουριά» ότι δεν θα πληρώναμε σεντ; Ποιοί έδωσαν τις πολλές νομικές συμβουλές για την αποδέσμευση; Να τους μάθουμε, τουλάχιστον να ξέρουμε να τους… αποφεύγουμε!

Σήμερα ανακοινώθηκαν μια σειρά από ονόματα για τα οποία το Σωματείο θα πληρώσει ποσά πέραν του ενός εκατομμυρίου. Ποιοί είναι οι μάνατζερ όλων αυτών των κυρίων; Συνεργαζόμαστε ακόμα μαζί τους; Εάν δεν μπορούν να πείσουν τους πελάτες τους να αποσύρουν τις αγωγές για χρήματα τα οποία δεν έχουν δουλέψει(!), γιατί εξακολουθούμε να τους εμπιστευόμαστε;

Ο κόσμος καλείται αυτή την ώρα να συνεισφέρει στο μέτρο που μπορεί. Για να το κάμει όμως, πρέπει να νιώσει πως τα λεφτά που δίνει απ’ το υστέρημά του, πιάνουν τόπο. Πρέπει να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται νέες λανθασμένες νομικές συμβουλές, μελλοντικοί κακοί χειρισμοί, καινούριες εν θερμώ αποφάσεις να καταχρεώσουν το Σύλλογο. Η μόνη εγγύηση γι’ αυτό, είναι οι προηγούμενοι νομικοί, διοικητικοί, παράγοντες και άλλοι, να πληρώσουν τα λάθη τους. Να απονεμηθούν οι ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ