Συμπεράσματα από τις πρώτες στροφές

Το απόλυτο στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς πέτυχε η φουτσαλική Ανόρθωση, γεγονός που χαροποιεί άπαντες στο γαλανόλευκο στρατόπεδο, εν όψει και του ρεπό της τρίτης αγωνιστικής. Η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί την εβδομάδα που διανύουμε λόγω του μονού αριθμού συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, εξασφαλίζοντας έτσι θέση στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής.

Οι δύο στενές νίκες απέναντι σε ΑΜΕΚ και ΕΝΑ δεν αποπροσανατολίζουν μιας και η προπονητική ομάδα και οι ίδιοι φουτσαλιστές αναγνωρίζουν ότι υπό κανονικές συνθήκες τα εν λόγω παιχνίδια δεν θα έπρεπε να εξελίσσονταν σε θρίλερ. Δικαιολογίες σαφώς και υπάρχουν, ωστόσο απαιτείται σκληρή δουλειά ώστε τα φαινόμενα αυτά να αποτελέσουν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η απουσία του Φώκου στα μετόπισθεν είναι εμφανής, μιας και ο Αραδιππιώτης αμυντικός απέδειξε την περσινή χρονιά ότι μπορεί να διατελέσει στυλοβάτης της γαλανόλευκης άμυνας. Οι τραυματισμοί φουτσαλιστών που αποτέλεσαν πέρσι σταθερές αξίες όπως οι Κουννάς και Χαρή, έπληξαν τον τομέα της ομοιογένειας. Από την άλλη πλευρά όμως διαφαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα αντικατέστησαν επάξια τους προαναφερθέντες εξού και το δύο στα δύο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ