Η ΑΝΟ απαιτεί θυσίες

Εδκιάβασα το άρθρο του φίλου μου του κροκ τζ’ έπιαν με η κατάθλιψη πάλε. Διότι εν σωστά που τα γράφει. Εξέραμεν ότι ο Στόιλοφ εδικαιώθηκεν πριν το ματς με τα Κούκλια τζαι απλά επεριμέναμεν τον πάτσον. Τζαι ήταν γερός. Το γιατί εν τα εγράψαμεν που πριν, ήταν συνειδητή επιλογή. Εν εθέλαμεν να είμαστεν αγγελιοφόροι των κακών μαντάτων.

Δυστυχώς εδικαιώθηκεν τζαι ο φίλος μου ο γιατρός. Που ελάλεν στην Έκακτη Γενική Συνέλευση του Μάη, όπου ο Κάκος επροέβλεπεν ότι τα πρόστιμα από προσφυγές παλαιών ποδοσφαιριστών και προπονητών δεν θα ξεπεράσουν τες 200 σhιλιάες (ρίφκει αεροπλάνα ο κκεραττάς), ότι η πρότερη ιστορία με τες προσφυγές εν επιτρέπει έτσι αισιόδοξους υπολογισμούς.

Το ερώτημαν εν να μου πείτε, εν τωρά νάμπου κάμνουμεν;

Πρώτα εν να γράψω τι εν κάμνουμεν, διότι εδκιάβασα τζ’ ένα σχόλιον του αδελφού «Άκη» στο άρθρο του κροκ τζ’ εφυτίλλαρα. Ο φίλος «Άκης» περιμένει που τον Πουλλαΐδη να βάλει «δυο εκατομμυριάκια» τζαι να ξεμπερτέψουμεν. Ένα που τα λάθη μας ως ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ (όι μόνον του Άκη, εν πολλοί που ΔΥΣΤΥΧΩΣ σκέφτουνται έτσι), εν ότι πάντα επεριμέναμεν που τον εκάστοτε Πουλλαΐδη να σhονώνει ριάλλια μέστον λούκκο, χωρίς να μπαίνουμεν στον κόπο να αναλύουμεν τι προσωπικές ατζέντες μπορεί να παίζουν. Κανεί!

Αν όντως εν «δύο εκατομμυριάκια» που χρειαζούμαστεν, να κινητοποιηθούμεν εμείς, ο κόσμος της ΑΝΟ, να τα συνάξουμεν. Αν ούλλοι εσείς που κατσιαρίζετε μέσ’ τα ίντερνετ εμπαίνετε στον κόπο να γραφτείτε μέλη που το 2008 που εξεκίνησεν ο «εμφύλιος», μπορεί τα πράματα να ήταν διαφορετικά.

Τωρά να σας πω τζαι τι μπορούμε να κάμουμεν. Τούτα εν εγγυούνται τη σωτηρία μας, αλλά τουλάχιστον εν να δείξουν ότι είμαστεν ενεργητικοί τζαι όι συμβιβασμένοι με τες ορέξεις των εκάστοτε διοικούντων.

  1. Τα χρέη των τελευταίων ετών ξέρουμεν ποιοι τα εδημιουργήσαν. Πάεις βρίσκεις τους προσωπικά, λαλείς τους «χρωστάς τόσα». Αν δεν τα δώκουν, λαλείς τους «κατάσχεται η Bentley σου, το Jaguar σου, το Μερσεντέ σου» κλπ. «Κατάσχεται επίσης το διαμέρισμα σου τζαι το εξοχικό σου. Ένα σπίτι κανεί σε». Αφού οι τράπεζες-νόμιμοι κλέφτες έτσι τζ’ αλλιώς εν κτηματομεσιτικές που εν να καταντήσουν, να πιάν’ τζαι πεντ’ – έξι σπίθκια που τους «καθαρούς» μας, να λλιάνει το χρέος της ΑΝΟ. Επιπλέον, «αναλαμβάνει η ΑΝΟ τη διαχείριση του ξενοδοχείου σου, τα κέρδη κατάσχονται τζαι θα πιάνεις έναν μισθό να ζιεις την οικογένεια».
  2. Βουρούμεν ούλλοι να γραφτούμεν μέλη. Εν μπορώ να ακούω ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ να κατσιαρίζουν, τη στιγμή που το μόνο που κάμνουν είναι να πηαίννουν μάππα (τζαι αν…). Έναιν εμείς που περηφανευκούμαστεν ότι ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ εν πολλά παραπάνω που τη μάππαν; Ε πώς το αποδεικνύουμεν; Γίνεται ένας Σύλλογος του δικού μας μεγέθους να αριθμεί 700 μέλη με το ζόρι; Εν τόσο δύσκολο να διάτε 15 ευρώ τον μήνα συνδρομή στο Σωματείο τζαι να έσhετε τζαι λόγο στες Γενικές Συνελεύσεις;
  3. Φροντίζουμεν να ξοφληθεί το δάνειο στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για το «ΠΑΠ», το οποίον εν το μόνον ίσως που εν για καλό σκοπό. Εν ξέρω αν υπάρχουν δάνεια για το «Θεμιστόκλειο» τζαι για το προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς», αλλά αν υπάρχουν, πρέπει επίσης να ξοφληθούν. Τζαι επιπρόσθετα να διευθετηθούν οι όποιες παραλείψεις για τες άδειες των γηπέδων μας, χωρίς πολλές φασαρίες.

Όσο για σας που επικαλείστε το παράδειγμα της ΑΕΚ Αθηνών, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Για πολλούς τζαι διάφορους λόγους. Όσοι νομίζετε ότι ο Μελισσανίδης εμπήκεν τζαμέ για τα αγνά του αισθήματα, είσαστεν αλλού ξημερωμένοι. Χώρκα ότι πτώχευση στην Κύπρο σημαίνει λουκέτο, εκκαθάριση περιουσιακών στοιχείων κλπ…

Ξέρω ότι εν να με πείτε ουτοπιστή κλπ, αλλά εγώ προτιμώ να ‘μαι ουτοπιστής παρά του καναπέ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ