Αλλαγές: Άργησε αλλά δικαιώθηκε ο Ζ.Κ.

Εβδομηνταέξι ολόκληρα λεπτά περίμενε ο Ζόρζε Κόστα, πριν προχωρήσει σε κίνηση από τον πάγκο, ώστε να αλλάξει κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προέβη σε μια, αλλά σε δυο κινήσεις μαζί!

Η αλήθεια είναι ότι… ξένισε η υπομονή του κ. Κόστα, μιας και αρκετοί από τους παίχτες μέσα στο γήπεδο δεν έδειχναν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγώνα. Μπορεί βέβαια και ο άνθρωπος να σκεφτόταν «ποιό να πρωτοβγάλω;» ή απλά να περίμενε ότι σε κάποια φάση το πλάνο και η τακτική του θα δουλέψουν. Κάτι όμως που δεν γινόταν προϊόντος του χρόνου, αφού η Μεγάλη Κυρία αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρίες και να διεκδικήσει με αξιώσεις κεφάλι στο σκορ.

Η ουσία πάντως για τον προπονητή μας, είναι ότι στο τέλος δικαιώθηκε από τις κινήσεις του. Ο ένας εκ των παιχτών που μπήκαν ως αλλαγή, ο Μπεν Σουσιάν, με την επιμονή του κατάφερε να τροφοδοτήσει το Φοφανά, ο οποίος σέρβιρε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Κολαούτι για το 2-1 και την ανατροπή! Αν βέβαια δεν γινόταν αυτό… ποιος ξέρει τι θα άκουγε ο σενιόρ Κόστα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ