Ξέρουμε από τέτοια παιχνίδια

Φίλες και φίλοι Ανορθωσιάτες χαίρεται. Πριν μια εβδομάδα εγκαινιάστηκε η δική μου στήλη, λίγο μετά την νίκη επί της Ομόνοιας. Μια νίκη που έφερε άλλο αέρα στο Αντώνης Παπαδόπουλος και ζωγράφισε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο του Ανορθωσιάτη. Περνάμε όμως στον αγώνα της Κυριακής.

Μετά την διακοπή επιστρέφουμε πάλι στο γήπεδο. Μια ευεργετική διακοπή για τον Ζόρζε Κόστα κατά την οποία είχε τον χρόνο να δει και να ετοιμάσει καλύτερα τους παίκτες του για τον επόμενο αγώνα. Ένας αγώνας που αν κερδηθεί θα δώσει πολλά παραπάνω από τους τρεις βαθμούς. Το ανέβασμα της ψυχολογίας, αλλά και η ηρεμία στις τάξεις του σωματείου είναι ακόμη δυο πολύ σημαντικοί παράγοντες για να θέλουμε τη νίκη. Η ομάδα μας υποδέχεται την ομάδα του Απόλλωνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος και το τρίποντο, είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας να καταθέσουν ψυχή, για όλη την διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο. Η νίκη περνά από τα δικά τους πόδια και χωρίς πάθος και θέληση, η νίκη δεν θα έρθει. Οι πλείστοι είναι παίκτες – προσωπικότητες που αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερα και ποιοτικότερα πρωταθλήματα και γνωρίζουν καλά από τέτοια παιχνίδια.

Αρωγός σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια θα είναι ο πύρινος κόσμος που δεν λυγά ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια, αλλά θα έχουν στο πλευρό τους, τους χιλιάδες οπαδούς μας που θα ταξιδέψουν από ολόκληρη την Κύπρο για να τους δουν να παίρνουν ένα ακόμη τρίποντο. Οι Aνορθωσιάτες έχουν εξαφανίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων του ματς και ετοιμάζονται να «προσφέρουν» δύσκολες στιγμές στους παίκτες του Απόλλωνα. Την Κυριακή είναι καθήκον ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ να είμαστε τον Ναό! Ένας ναός που πρέπει να «φλέγεται» μια ώρα πριν το παιχνίδι . Προσγειωμένα λοιπόν, υπομονή και επιμονή.

90 λεπτά όρθιοι 90 λεπτά φωνή 90 λεπτά ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ