Γρίφος για δυνατούς λύτες

Έκρυψε τα σχέδια του για την εντεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο παιγνίδι της Κυριακής ο Ζόρζε Κόστα, καθώς στις τελευταίες προπονήσεις συνέχισε να ανακατεύει την τράπουλα και να μην κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Με τις περισσότερες επιλογές που έχει στη διάθεσή του σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του για το παιγνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, αν και κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν δεδομένη τη θέση στην εντεκάδα.

Βαλβέρδε, Αλέξα, Τζέισον, Άντιτς, Γκαρσία, Μάκος, Κολαούτι θεωρούνται λίγο ή πολύ σίγουροι για το παιγνίδι. Για τις υπόλοιπες ανοιχτές θέσεις, θα πρέπει να αναμένουμε ως αύριο για να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός. Τις τελευταίες ημέρες το Anorthosis24 έκανε μία ανάλυση για όλες τις γραμμές ξεχωριστά και τα διάφορα σενάρια, αλλά δεν παύουν από το να είναι σενάρια.

Το σίγουρο όμως, είναι ότι όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για να πάρουν και αυτή τη σημαντική νίκη. Ο εφησυχασμός και η χαλάρωση δεν επιτρέπεται, και αν παρουσιαστούμε όπως μπορούμε, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ