Πρέπει να προσέξουμε στις κάρτες

Είναι προφανής από την περσινή περίοδο ο τρόπος και η ευκολία με την οποία οι ποδοφαιριστές της ομάδας μας δέχονται κίτρινες ή κόκκινες κάρτες. Οι διαιτητές αντιμετωπίζουν με μεγάλη αυστηρότητα τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επισκιάζουμε τις γελοίες και δικαιολογημένες κάρτες που δέχονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όπως για παράδειγμα, η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Τόνι Κάλβο στην πρεμιέρα απέναντι στην Ομόνοια για διαμαρτυρία αλλά και αυτή του Σάβο Παβίσεβιτς στο περασμένο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων.

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσπαθήσουν να αποφεύγουν τις γελοίες κάρτες μιας και βλέπουν τους διαιτητές να τις δείχνουν με τόση ευκολία. Οι διαμαρτυρίες και οι αντιδράσεις θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν και να καταλάβουν όλοι ανεξαιρέτως ότι η πρωτιά στον πίνακα των κίτρινων και κόκκινων καρτών δεν κερδίζει τίποτα. Το είδαμε και πέρσι.

Προσοχή στη συνέχεια του πρωταθλήματος λοιπόν. Η συνεχής απουσία ποδοσφαιριστών λόγω τιμωρίας από κάρτες, όχι μόνο επηρεάζει τα πλάνα του προπονητή αλλά και ολόκληρη την ομάδα και αυτό έχει γίνει αντιληπτό και την περσινή περίοδο.

Μπορείτε να δείτε τις κάρτες που δέχθηκε μέχρι τώρα η ομάδα μας ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ