Ο κομπάρσος των ρεκόρ..

Χαιρετισμούς στους απανταχού Ανορθωσιάτες σε κάθε γωνιά της Κύπρου και όχι μόνο.
Τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες πριν, κατά τη διάρκεια αλλά ακόμα και μετά το παιχνίδι με τον κομπάρσο θα απασχολήσουν σήμερα την στήλη μας.

Το ότι είσαστε μόνο πόρτους, υποσχέσεις τζιε βιτεούθκια του γιού-τουμπ εξέραμεν το, το ότι είσαστε που γεννησιμιού σας ψεύτες, φαντασιόπληκτοι, λαφαζάνηες τζιε κομπλεξικοί εν επίσης γνωστόν παντού, το ότι τρέφετε απίστευτο μίσος για τους πρόσφυγες παρά το ότι διατυμπανίζετε τα ‘εθνικιστικά’ σας φρονήματα (!@#$%) επίσης εξέραμεν το. Τζίνο που εν εξέραμεν όμως εν ότι όσοι σχετίζονται με το οικοδόμημα του Νούλλη σας έχουν παραισθήσεις. Παραισθήσεις οι οποίες οδήγησαν στην κατάρριψη δεκάδων παγκοσμίων ρεκόρ, μερικά εκ των οποίων θα αναφέρουμε σήμερα εδώ.

Και για να μεν μακρυγορήσω ξεκινούμε :

Παγκόσμιο ρεκόρ ψεύδους – Νεοσύστατη θύρα 1 –
Σε αυτή την κατηγορία αντιμετώπισα διάφορες δυσκολίες μέχρι να προσμετρήσω τα αναρίθμητα ψέματα του κομπάρσου. Είπετε μας ότι είσχετε συ.φι πριν να χτιστεί ο Παρθενώνας, είπετε μας ότι κλέφκει σας συνθήματα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η Λέγκια, η Μπόκα Τζούνιορς, είπετε μας ότι είσαστε παντού, ότι στην Λεμεσό υπάρχετε μόνο εσείς, ότι ο Ναός εν το αγαπημένο σας γήπεδο τζιε ότι εν σας αρέσκει ο Σάκης. Έλεος.

Παγκόσμιο ρεκόρ παραισθησιογόνων ουσιών – Χριστάκης Χριστοφόρου –
Παραθέτω αυτούσια για του λόγου το αληθές την δήλωση του προπονητή της Apollon Ladies «Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Από δύο στημένες φάσεις η Ανόρθωση σκόραρε δύο γκολ. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα και βρήκαμε ευκαιρίες, αλλά είχε πολύ καλές αποκρούσεις ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης. Από στημένο και πάλι δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Δεν χωρούν στεναχώριες. Βλέπουμε μπροστά».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο; Αν κάμεις αλλό 20 ποτούντα ‘μοιρασμένα’ ημίχρονα στο πρωτάθλημα εν να έρτεις 8ος, το σωστό ήταν να πείς ‘Το πρώτο ημίχρονο εμοιράσαν μας τζιε εβάλλαν μας που παντού’. Αν μεν το τραβάς, μεν πίνεις!

Παγκόσμιο ρεκόρ wannabe Χατζηλιασής – Φανούρης –
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιγνιδιού Ανόρθωσης και Απόλλωνα, ανέφερε πως ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από την Ανόρθωση και «οφείλουν να μας σέβονται σαν μεγάλη ομάδα που εκπροσωπεί την Κύπρο στην Ευρώπη» και ότι την Πέμπτη με τους Τούρκους θα παίξουν για τον Απόλλωνα και τον κόσμο του και όχι για την Κύπρο, διαμαρτυρόμενος για το καθαρό φάουλ που υπέπεσε ο Γκαρσία στο 4’ πριν πετύχει το ακυρωθέν τέρμα ο Απόλλωνας. Ανέφερε επίσης ότι «η Ανόρθωση ήταν τυχερή…»

Έλα ρε μεγάλε! Πέ μας σοβαρά τωρά, ίνταλοις την είδες; Ποιός ενόμισες ότι εγίνηκες που τη μιά μέρα στην άλλη; Ποιός σας είπε ότι είσαστε μεγάλη ομάδα; Εφαίνεσουν μετρημένο κοπελλούι αλλά επέδειξες την κλασσική κυπριακή αρχοντοχωριάτικη νοοτροπία. Επέρασες κατά λάθος ομίλους του γιουρόπα, παίζεις ευρώπη μια φορά κάθε 10 χρόνια, αντιλαμβάνομαι πλήρως το πως είναι να φκαίνεις που την αφάνεια αλλά απέχεις ΜΙΛΙΑ που το να χαρακτηριστείς μεγάλη ομάδα. Κάλμαρε..

Παγκόσμιο ρεκόρ ονομασίας – αυτοαποκαλούμενος ΘΡΥΛΟΣ – Στη νέα Ελληνική σημαίνει[2]:
1. Θόρυβος γύρω από κάτι σπουδαίο.
2. Προφορική παράδοση από γενεά σε γενεά.

Θόρυβος γύρω από κάτι σπουδαίο. Δηλαδή είσαστε θρύλος για ποιό λόγο; Για τα 2μιση πρωταθλήματα τζιε τα 6μιση κύπελλα που εκαταχτήσατε; Επειδή με εξαίρεση μιά φορά κάθε 12 χρόνια βολοδέρνετε μεταξύ της 5ης τζιε της 7ης θέσης; Επειδή αυτοαποκαλείστε μεγάλη ομάδα τζιε κάθε χρόνο τον Νιόβρη κάμνετε προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά; Για τα μιλιούνια του κόσμου που έσχιετε; Για τις τεράστιες ευρωπαικές πορείες που διαχρονικά κάμνετε; Για τα εθνικά σας φρονήματα; Για τις ελληνικές σημαίες που κωλοσύρνετε στη μάππα ενώ παράλληλα βρίζετε με μένος τις κατεχόμενες πόλεις μας; Για τις μεγάλες εκδρομές που πραγματοποιείται οπαδικά; Πόθεν εις τα πόθεν ρε μάγκες; Εξηγάτε μου το τζιε μένα να το καταλάβω.

Παγκόσμιο ρεκόρ SOLD OUT – Breeze –
Παρεξηγημένη έννοια τούντο σόλντ άουτ ρε κουμπάρε. Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ δηλαδή σημαίνει να μεν μείνει εισητήριο για δείγμα, να μεν έσχει τόπο να κλάσεις πας την κερκίδα, να στέκουνται ούλλοι σπιλακωμένοι τζιε άμαν αψιουρίζετε ένας να κουντιούνται ούλλοι πας την κερκίδα. Οι κομπάρσοι παρ’όλα αυτά εν οι μόνοι που μπορούν να κάμουν σόλντ άουτ, να βάλουν τον φανουρούλλη να το ανακοινώσει, αλλά στις κερκίδες να εν όπως την διαλυμένη διαδήλωση τζιε να έχουν πάντα πλάτσα γυρώ τους ακόμα τζιε για κκάμπετ.
Σόλντ άουτ ανακοινώσαν πέρσυ στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Τσίρειο (ναι τον πρώτο γυρό, ναι το 0-2, όι εν εξαναπαίξαμεν μαζί τους ήταν 2ο γκρουπ), και ενώ επήραν 4μίση χιλιάδες κόσμο, παρανοικά πράματα. Σόλντ άουτ εκάμαν τζιε προχτές, ήταν τεράστια η δίψα τους επάθαν αφυδάτωση, ήταν πολύ λίγα για τις ανάγκες τους με αποτέλεσμα να μεν ξορτώσουν να πουλήσουν 1300 εισητήριο και η άκρια της Βόρειας να είναι άδεια.
Φυσικά για να μεν αδικήσουμεν τον τεράστιο λαό του νούλλη να πούμε ότι στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας τους με τη Νις εκάμαν τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών που έγινε ποτέ πανευρωπαικά από τη Λεμεσό στο ΓΣΠ. Ήταν τόσο μεγάλη η δίψα τους που αλλό λλίο ήταν να φέρουν Λευκωσία τζιε το Mall που το Ζακάτζι. Αστεία αστεία μπορεί να ήταν τζιε 7000. Μπεεε. Το μόνο σολντ άουτ που εκάμαν στην σύντομη ιστορία τους ήταν τα 400 εισητήρια του Σάκη στο Breeze τα οποία εξαφανίστηκαν που την Γλάδστωνος σε χρόνο ρεκόρ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ