Μεγάλη η ανταπόκριση στους «Εθελοντές για την ενίσχυση της Ανόρθωσης»

Στην αθλητική ιστοσελίδα kerkida.net μίλησε η εκ των Εθενλοντών για την ενίσχυση της Ανόρθωσης, Γιωργούλα Πατέρα, τονίζοντας τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει το εγχείρημά τους από τις πρώτες κιόλας μέρες. Αναλυτικά οι δηλώσεις της κ. Πατέρα στο Νικόλα Γωγάκη:

Πώς ξεκίνησε η προσπάθεια;

Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση, μας έχει αναστατώσει όλους. Βλέπουμε τα γεγονότα να τρέχουν μπροστά μας με ανησυχητικό τρόπο και μπορούμε να καταλάβουμε που μπορεί να οδηγηθούμε. Χωρίς μεμψιμοιρίες και πισωγυρίσματα αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση ως οι απλοί εργάτες του Σωματείου. Ενός Σωματείου που εδώ και 103 χρόνια μας κάνει περήφανους. Είμαστε εμείς οι εθελοντές των 99, 100, 101 χρόνων της Ανόρθωσης. Εμείς που τρέξαμε την αναβίωση της γιορτής του πορτοκαλιού. Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, που όπως ο κάθε Ανορθωσιάτης αγαπάμε με την ψυχή μας την ομάδα. Νοιώθουμε ότι αξίζει να είμαστε εθελοντές και μπορούμε να προχωρήσουμε.

Ποιός είναι ο πρωταρχικός στόχος;

Πρώτιστα ο στόχος είναι η συσπείρωση του κόσμου της Ανόρθωσης. Μια γενική συστράτευση, ένα δόσιμο από καρδιάς στο αγαπημένο Σωματείο, που κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφερε να κρατηθεί ζωντανό στην προσφυγιά και να γίνει το σύμβολο της Αμμοχώστου για όλους μας. Έχουμε οργανώσει συγκεκριμένα πλάνα με διάφορες δραστηριότητες και έργα που θα στηρίξουν και θα φέρουν λεφτά στην ομάδα. Θα ανακοινωθούν όλα πολύ σύντομα.    

Οι πρώτες ενδείξεις για την αντίδραση του κόσμου;

Έχει δημιουργηθεί ο πυρήνας αυτής της ομάδας των εθελοντών για ενίσχυση της Ανόρθωσης. Από την στιγμή που έγινε γνωστή η προσπάθεια, δεχόμαστε πάρα πολλά τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και συγκινημένοι από την ανταπόκριση και ο αριθμός των εθελοντών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Ο κόσμος της Ανόρθωσης νοιάζεται για το σωματείο του και θέλει να προσφέρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ