«Εθελοντές ενίσχυσης Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «Εθελοντές για την Ενίσχυση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ» και η οποία δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου έχει λάβει ανακοίνωση από τους “Εθελοντές για την Ενίσχυση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ” και σας την παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια. Τονίζουμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι πολύ αξιέπαινες και όχι μόνο τις επικροτούμε αλλά θα την ενισχύσουμε όπως και όσο μπορούμε.

Εθελοντές για την Ενίσχυση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Μία από τις βασικές αρχές του Εθελοντισμού είναι να προσφέρεις γι’ αυτά που «παίρνεις». Κι επειδή ως φίλοι και οπαδοί της Ανόρθωσης Αμμοχώστου αισθανόμαστε ότι έχουμε «πάρει» τόσα πολλά, ήρθε η ώρα να οργανωθούμε ακόμη καλύτερα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε αυτά που οφείλουμε στον αγαπημένο μας σύλλογο.

 Οι «Εθελοντές για την Ενίσχυση της Ανόρθωσης » δηλώνουν δυναμικά «παρών» στην προσπάθεια για ενίσχυση της αγαπημένης ομάδας . Με μοναδικό γνώμονα μία οικονομικά υγιή, αγωνιστικά πανίσχυρη, μία περήφανη Ανόρθωση Αμμοχώστου σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα επίπεδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι «Εθελοντές για την Ενίσχυση της Ανόρθωσης» είναι ένας φιλόδοξος σχεδιασμός που προσδοκούμε να αγκαλιαστεί από χιλιάδες Ανορθωσιάτες. Τα ελατήρια μας είναι αγνά και σε πλήρη ταύτιση με την πολύτιμη κληρονομιά που μας άφησε η ιστορική διαδρομή των 103 χρόνων ζωής του συλλόγου μας. Οι δραστηριότητες και εκδηλώσεις μας θα ενισχύουν και θα υποστηρίζουν το πλάνο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης σαν συγκοινωνούντα δοχεία και θα «θωρακίζονται» από πλήρη διαφάνεια. Ακόμη και το τελευταίο σεντ θα υπόκειται σε έλεγχο από τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο αρχικός πυρήνας των «Εθελοντών για την Ενίσχυση της Ανόρθωσης» έχει ήδη δημιουργηθεί και έχει αναλάβει δράση. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το ευρύτερο πεδίο των δραστηριότήτων που προγραμματίζουμε. Στόχος μας είναι όλοι οι Ανορθωσιάτες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια επιβίωσης της Ανόρθωσης.

Οι αξίες του εθελοντισμού είναι δεδομένες. Το επίκεντρο της προσπάθειας των «Εθελοντών για την Ενίσχυση της Ανόρθωσης » είναι η προστασία της αξιοπρέπειας του συλλόγου μας, καθώς μέσα από τον εθελοντισμό καθρεπτίζεται η εικόνα του εαυτού μας. Κινητήριος δύναμή μας είναι η αγάπη για την Ανόρθωση και η συμπαράστασή μας, τώρα που θέλει τη βοήθειά μας. Ο εθελοντισμός αρχίζει από την καρδιά του καθενός και διαχέεται χωρίς φραγμούς και περιορισμούς. Ο δικός μας εθελοντισμός θέλουμε να γιγαντωθεί για να είμαστε βέβαιοι ότι πλησιάζουν οι καλύτερες μέρες για τον αγαπημένο μας σύλλογο.

Συστρατεύσου μαζί μας ! Γίνε και εσύ ένας εθελοντής της Ανόρθωσης ! Όλοι μαζί μπορούμε!

Κάθε είδους βοήθεια προς τη Μεγάλη Κυρία είναι πολύτιμη!

Καλέστε στο 99840081 για περισσότερες πληροφορίες.

 e-mail:[email protected]».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ