Αυτοσυγκράτηση, δεν μας παίρνει για νέες τιμωρίες

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Δικαστικής Επιτροπής κατά τη ψεσινή της συνεδρία, κοστίζοντας στην ομάδα μας μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Οι τιμωρίες έχουν να κάνουν με αγωνιστικούς (κίτρινες κάρτες) αλλά και εξωαγωνιστικούς λόγους, όπως τα όσα συμβαίνουν στις εξέδρες. Αρκετές από τις τιμωρίες αυτές – αν όχι όλες – θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Από τις άνευ λόγου και αιτίας κίτρινες κάρτες, μέχρι την άσκοπη είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί σε άλλες εποχές οι τιμωρίες αυτές να μην μας ενοχλούσαν τόσο, σήμερα όμως που μετρούμε και το τελευταίο ευρώ που βγαίνει απ’ τα ταμεία μας, δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Οφείλουμε όλοι, ανεξαρτήτως ιδιότητας (παίχτες, διοικούντες, φίλαθλοι, οπαδοί) να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να περιορίσουμε τις εκροές χρημάτων από τα ταμεία της Ανόρθωσης.

Ήδη, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος της Μεγάλης Κυρίας, Αχιλλέας Νικολάου, έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς διάφορες κατευθύνσεις (Οργανωμένοι, ΚΟΠ, Σωματεία) ώστε να βρεθούν οι μέσες λύσεις για κάθε περίπτωση και ο Σύλλογος να απαλλαγεί από τα δυσβάστακτα πρόστιμα που του επιβάλλονται κάθε Πέμπτη για διάφορους λόγους. Ας ελπίσουμε η προσπάθεια του να στεφθεί με επιτυχία.

Για να γίνει βέβαια αυτό, θα πρέπει ο καθένας από μας να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη, ώστε να μη ζημιώνει το Σύλλογο τον οποίο αγαπά και υποστηρίζει. Η αρχή, να γίνει στο παιχνίδι της Κυριακής! Οφείλουμε να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση, καθώς η τραγική οικονομική μας κατάσταση δεν μας αφήνει περιθώρια για νέες τιμωρίες…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ