«Η νίκη ήταν δίκαιη και πανάξια»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά στο χθεσινό νικηφόρο παιγνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Τόνισε πως η νίκη μας ήταν δίκαιη και πανάξια, προσθέτοντας ότι ο προπονητής μας έχει βάλει την σφραγίδα του και πως η ομάδα έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία που μας δίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς.  Θέλαμε τη νίκη, τη διεκδικήσαμε και την πήραμε άξια. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας και στους ποδοσφαιριστές για τη ψυχή και το πάθος που κατέθεσαν. Επιβράβευσαν τον κόσμο τον οποίο ευχαριστούμε για τη συγκινητική του στάση. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα».

Για την παρουσία της ομάδας…

«Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκε ολοκληρωτικά. Είχαμε την υπεροχή και επιβραβευτήκαμε με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ανέβασε αισθητά την απόδοση του και σε συνδυασμό με κάποια δικά μας κενά, έφτιαξε ευκαιρίες. Μας έβαλε πίεση, μείωσε στο σκορ, όμως από κει και πέρα φάνηκε ότι δεν ήμασταν διατεθειμένοι να χάσουμε το παιχνίδι. Πετύχαμε ένα τρίτο γκολ και μετά διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα»

Για τον Κολαούτι…

«Έχει αποδείξει ότι έχει το εύκολο γκολ και ότι ξέρει πολύ καλά αυτή τη θέση. Δεν είναι τυχαίο το ότι τον κυνηγούσαμε ένα χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι τον έχουμε μαζί μας. Είναι και ένας εξαίρετος χαρακτήρας και ένας σωστός επαγγελματίας».

Για τον Βαλβέρδε…

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν σημαντική συνεισφορά στη νίκη. Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή και όλοι προσέφεραν. Η ομάδα δεν παύει από το να είναι ένα σύνολο».

Για την ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα…

«Ο προπονητής μας έχει βάλει την σφραγίδα του. Η ομάδα έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Σιγά σιγά θα βάλει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι. Κάναμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Αυτό δεν λέει τίποτα αφού η συνέχεια είναι μακρά και δύσκολη. Οι δυσκολίες που υπήρχαν εξακολουθούν να υφίστανται. Επέστρεψε το χαμόγελο στα πρόσωπα των οπαδών μας και επιστρέφει και ο κόσμος σιγά σιγά. Όλα αυτά που υπήρχαν και πριν υπάρχουν και τώρα. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, υπάρχει το πλάνο για οικονομική εξυγίανση. Το θετικό είναι ότι μαζεύεται ο κόσμος και δείχνει εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται. Μια ενωμένη Ανόρθωση δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Με τη συνεισφορά όλων θα ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα».

Για τον Μάκο που αποχώρησε τραυματίας…

«Ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι. Σήμερα θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως θα πρέπει να περιμένουμε την γνωμάτευση του ιατρικού τιμ».

Για τα παράπονα του Απόλλωνα… 

«Ήταν κάποια έμμεσα παράπονα. Δεν θέλω να σχολιάσω. Η νίκη ήταν δίκαιη και πανάξια. Υπήρχε διπλή παράβαση και σωστά σφυρίχτηκε το φάουλ στο 4΄ , πριν σημειωθεί γκολ του Απόλλωνα.  Ο διαιτητής ήταν σωστός και δεν υπήρχε απόφαση που να καθορίσει τα δεδομένα του αγώνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ